bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

Moonbirds Geliştiricisi Proof 50 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Moonbirds Gelistiricisi Proof 50 Milyon Dolar Yatirim Aldi

NFT sektörü her ne kadar işlem hacmi bazında son dönemde düşüşte olsa da yatırımlar söz konusu olduğunda büyümeye devam ediyor. Özellikle şirketlerin projelere yaptığı yatırımların günden güne arttığı bu günlerde bir yatırım haberi de Moonbirds NFT koleksiyonunun geliştiricisi Proof‘tan geldi. Şirket A serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım almayı başardı.

Moonbirds Geliştiricisi Proof 50 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Moonbirds NFT Koleksiyonu Geliştiricisi Proof, 50 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

NFT koleksiyonları özellikle 2021’in sonu ve 2022’nin başında büyük bir ivme yakaladı. Milyarlarca dolarlık devasa hacimlere ulaşan projeler günümüzde de yatırımları çekmeye devam ediyorlar. Son olarak a16z tarafından yönetilen ve Seven Seven Six, True Ventures, Collab+Currency, Flamingo DAO, SV Angel ve VaynerFund‘unda yer aldığı A serisi yatırım fonunda yanıtımcıları ile buluşan Proof, 50 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Şirket başarıyla kapattığı yatırım turu hakkında yaptığı basın açıklamasında, toplanan bu yatırımların popüler NFT koleksiyonu MoonBirds ve geliştirilen sosyal platformların finansa edilmesinde kullanılacağını belirtti.

Konu hakkında konuşan Proof CEO’su Kevin Rose şu ifadelere yer verdi:

“Web3’teki en saygın yatırımcılardan bu güven oylamasının yanı sıra, bu işi uzun vadede olgunlaştırırken harika ürünler ve hizmetler sunmaya devam edecek sermayeye sahip olmak harika”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala