bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,410.87 1.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.77 0.19%
bnb
BNB (BNB) $ 590.81 2.84%
solana
Solana (SOL) $ 187.29 0.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62143 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64867 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.200033 8.81%

Paylaş

Moody’s Cephesinden Silvergate Bank Açıklaması

moodys cephesinden silvergate bank aciklamasi

Dünyanın en büyük derecelendirme kuruluşlarından birisi olan Moody’s, son günlerde yeni gelişmelerle gündeme gelen kripto odaklı banka olan Silvergate Bank hakkında bir rapor yayımladı. Moody’s tarafından hazırlanan raporda, Silvergate Bank’ın önemli yönetişim eksikliklerinin olduğu belirtildi.

Moody’s, Silvergate Bank Hakkında Rapor Yayımladı

Derecelendirme kuruluşu olan Moody’s, Silvergate Bank’ın geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) “kapitalizasyonun yetersiz” olabileceğini ve dosyalamayı geciktirdiğini söylemesinin ardından banka hakkında yeni bir rapor yayımladı. Moody’s, Silvergate Bank’ın “yönetim eksikliği” sebebiyle iki haftadan kısa bir süre içerisinde Silvergate Bank’ın notunu ikinci kez düşürdüğünü açıkladı.

moodys cephesinden silvergate bank aciklamasi 2

Moody’s tarafından yapılan açıklamada, “Tedbirler, bankanın risk yönetimi ve özel iş modeli için bir anda değişmiş olan çalışma koşullarını düzgün bir şekilde değerlendirme ve bunlara yanıt verme yeteneği anlamında önemli yönetişim eksikliklerini ifade ederek, kurumun olumsuz gelişmelere maruz kalmasının arttığını” belirtti. Bununla birlikte Moody’s, “Bankanın olumsuz yönetişim riskinin, Silvergate Bank’ın kredi notları üzerinde gözle görülür bir olumsuz etkisinin olduğunu” belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala