bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,658.79 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,049.27 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 547.09 2.61%
solana
Solana (SOL) $ 136.06 1.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495789 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451335 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149042 2.95%

MoneyGram’ın CEO’su Stablecoin’ler için Heyecanlı

MoneyGramin CEOsu Stablecoinler için Heyecanli

Kripto para sektörünün en önemli konularından biri olan stablecoin‘ler, şirketlerden kurum ve kuruluşlara kadar çok geniş bir kısım tarafından oldukça sıkı bir şekilde takip ediliyor. Bunun en büyük sebebi ise topluluk tarafından bu tür varlıkların geleceğin para birimleri olarak görülmesi. Doğal olarak bu durum düzenleyicilerin de dikkat alanında. Bu konuya değinen MoneyGram‘ın CEO’su ise fiat ve stablecoin‘ler arasında bir köprü kurmak istediklerini söylüyor.

MoneyGramin CEOsu Stablecoinler için Heyecanli
MoneyGram’ın CEO’su CEO’su Alex Holmes

“Stablecoin’ler ve Fiat Arasında Bir Köprü Kurmak İstiyoruz”

ABD’nin popüler fintech şirketlerinden MoneyGram, dijital para birimlerinin benimsenmesi konusundaki çalışmalarını genişletmeye devam ediyor. Bu alanda birçok yatırım ve iş birliği programları yürüten şirket, Blockchain tabanlı varlıklara oldukça önem veriyor. Şirketin CEO’su Alex Holmes ise Bloomberg ile yaptığı röportajda, “Kripto dünyası ve fiat dünyası bugün gerçekten uyumlu değil. Kripto dünyasından fiat dünyasına bir köprü olmaya çalışıyoruz” dedi.

Holmes ek olarak gelişmekte olan pazarda havalelerin daha popüler hale gelmesi ve Blockchain teknolojisinin potansiyelinin tamamından yararlanılması gerektiğini belirtti. Daha öncesinde Stellar Blockchain ağı ile bir pilot program başlatan MoneyGram‘ın CEO’su, ağda dijital cüzdanları olan kullanıcıların varlıklarını Circle Internet Financial’ın USDC stablecoin’ine dönüştürebileceklerini ve daha sonra MoneyGram’ın ağı aracılığıyla nakde çevrilebileceklerini belitti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala