bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.19 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.84 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 6.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534076 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477106 5.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153409 4.93%

MoneyGram Nakit Parayı USDC’ye Çevirme Hizmeti Sunacak

moneygram-stellar-ile-yeni-bir-pilot-program-baslatiyor

MoneyGram, ekosistemine USD Coin’i (USDC) entegre etmek için Stellar Development Foundation (SDF) ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Ortaklık, müşterilere nakiti USDC’ye dönüştürme ve bunun tersini yapma olanağı sağlayacak. Ek olarak MoneyGram, nakit ile Circle’ın USDC’sine dönüştürülmesinin dijital varlıkların faydasını ve likiditesini artıracağını ve daha fazla tüketicinin dijital ekonomiye katılmasına yardımcı olacağını söylüyor. 

5e31f51ae7c7eceb8ad395fd OG Default min

MoneyGram Nakit ile USDC Ticareti Sunuyor

SDF CEO’su ve yönetici direktörü Denelle Dixon, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Bu ortaklık ile birlikte, geleneksel ve dijital finansal raylar arasında birlikte çalışabilirliği geliştirmek için çok fazla fırsat var. Blockchain açma ve kapama rampalarının doğru çözümü sunduğuna inanıyoruz. Birlikte, daha önce yeterince hizmet alamayan gruplara yeni ekonomik fırsatlar sağlamak için Blockchain teknolojisi ve stablecoin’ler gibi yeniliklerin geleneksel raylara nasıl bağlanabileceğini gösteriyoruz.”

USDC, Circle’ın web sitesine göre, düzenlenmiş finansal kurumlar tarafından çıkarılan, tamamen ayrılmış varlıklarla desteklenen ve ABD doları için 1:1 oranında itfa edilebilen dijital bir dolar stablecoin’i olarak nitelendiriliyor. 

MoneyGram, son beş yılda 400.000’den fazla yerde yaklaşık 150 milyon insanın para transfer etmesine yardımcı oldu. Web sitesine göre, Stellar’ın ağı ise 2014’te lansmanından bu yana 5 milyonun üzerine çıktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala