bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.44 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 560.43 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.80 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506149 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471852 3.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153348 1.18%

MoneyGram, Kripto Borsası Coinme’ye Yatırım Yaptı

moneygram kripto borsasi coinmeye yatirim yapti

Son dönemde birçok şirket kripto odakları yatırımlarını hızla artırmaya devam ediyor. Son olarak ABD merkezli para transfer şirketi MoneyGram International (MGI), kripto para borsası Coinme‘ye yatırım yaptı. MoneyGram, Coinme’ye yüzde 4’lük bir hissesi vererek stratejik bir yatırım yaptığını duyurdu.

Mayıs ayında MoneyGram, müşterilerin Coinme ile ortak bir şekilde 12.000 perakende noktasında nakit olarak Bitcoin alıp satmalarına izin vereceğini açıklamıştı. Son yapılan açıklamaya göre ise iki şirketin anlaşmalarının değerini artırmak için planlanan ek girişimler yolda.

moneygram kripto borsasi coinmeye yatirim yapti4

MoneyGram’dan Coinme’ye Stratejik Yatırım

Kripto odaklı yatırımların hızla arttığı günümüzde, MasterCard ve Visa gibi dev şirketler kripto alanına yatırımlarını hızlandırırken diğer şirketler de bu gelişimi takip ediyor. MoneyGram da Coinme’nin A serisi fon turunda oldukça önemli bir yatırım yaparak dikkatleri üzerine çekti.

MoneyGram CEO’su Alex Holmes, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“MoneyGram’da, sürekli büyüyen kripto para dünyasında var olan geniş fırsatlar ve dijital varlıkları yerel fiat para birimine bağlamak için uyumlu bir köprü olarak çalışma yeteneğimiz konusunda iyimser olmaya devam ediyoruz. Coinme’ye yaptığımız bu yatırım, ortaklığımızı daha da güçlendiriyor ve dijital varlıklara ve kripto para birimlerine erişimi genişletme konusundaki ortak vizyonumuzu tamamlıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala