bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,579.30 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.76 2.30%
bnb
BNB (BNB) $ 606.99 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 148.67 4.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529253 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478785 4.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152466 4.96%

Moda Dergisi L’OFFICIEL, Metaverse Adım Atıyor

moda dergisi lofficiel metaverse adim atiyor

Genel olarak metaverse kavramının yaygınlaşmasıyla beraber bu alan üzerinde yapılan çalışmalarda çeşitlilik kazandı. Büyük finansal şirketlerin dışında birçok farklı alan yüzünü metaverse çevirmiş durumda. Bu kez Fransız moda dergisi L’OFFICIEL’den bir hamle geldi. Moda dergisi L’OFFICIEL, koleksiyonlarından bazılarını metaverse’de piyasaya süreceğini duyurdu.

L’OFFICIEL Koleksiyonlarını Metaverse’de Piyasaya Sürecek

Fransız moda dergisi L’OFFICIEL, koleksiyonlarından bazılarını büyüyen metaverse alanında piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu. Bir blog yazısında L’OFFICIEL geleceğin metaverse dünyasında olduğuna inandığını ve bu alana girmek istediklerini belirtti. Bu hamle için Hong Kong merkezli finansal hizmetler şirketi AMTD International ile ortaklık kurdu.

moda dergisi lofficiel metaverse adim atiyor

Ortaklık ile beraber AMTD, L’OFFICIEL’in Hong Kong, Makao, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, İsviçre ve Hollanda’daki varlığını genişletmeyi planlıyor. 

AMTD, bir oyun dünyası ve Animoca Brands’in yan kuruluşu olan The Sandbox’ta AMTD ve L’OFFICIEL arazisini açacak. Fashion Skin adlı metaverse projesi, L’OFFICIEL için yapay zeka uygulanarak oluşturulan bir sanal giysi koleksiyonu sunacak. 

Son olarak Metaverse kavramı her geçen gün birçok şirket tarafından dikkat çekiyor. Önde gelen birçok şirket yatırımlarını metaverse’e alanına çevirdi. Peki hangi şirketler metaverse üzerinde çalışmalar yürütüyor? Merak ediyorsanız haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala