bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,238.82 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,559.28 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 608.72 4.00%
solana
Solana (SOL) $ 186.20 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617779 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644658 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215318 9.80%

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari: Fed Faiz Artırımına Açık

minneapolis fed baskani neel kashkari faiz artirimina acikGRG

Piyasaların gözü Fed’in açıklayacağı faiz kararında. Hal böyle olunca birçok isim faiz kararı ile ilgili tahminlerini ve değerlendirmelerini paylaşıyor. Bu kez bu konuda açıklama yapan bir isim de Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari oldu. Neel Kashkari, FOMC’nin gelecek toplantısında 25 veya 50 baz puanlık faiz artırımı yapılmasına açık olduğunu söyledi.

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, Fed 25-50 Faiz Artırımına Açık!

BloombergHT’nin haberine göre Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, FOMC’nin gelecek toplantısında 25 veya 50 baz puanlık faiz artırımı yapılmasına açık olduğunu söyledi. Bununla birlikte faizlerin aralık ayında yeterli olacağını düşündüğü yüzde 5,4 seviyesinden daha yukarı gitmesinin gerekebileceğini de vurguladı.

minneapolis fed baskani neel kashkari faiz artirimina acikFVGB

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Meslektaşlarımın yetersiz sıkılaştırma riskinin aşırı sıkılaştırma riskinden daha büyük olduğu konusunda benim ile görüş birliği içinde olduklarını düşünüyorum. Enflasyon verisinin beklendiği kadar gerilemediği dikkate alındığında, gelecekteki Fed faiz artırımları için patika konusunda kendi beklentimi yukarı yönlü revize etmeme ihtiyaç olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala