bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,826.98 2.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,556.23 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 582.05 1.38%
solana
Solana (SOL) $ 187.28 1.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626057 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649339 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218414 17.35%

Milyarder İş Adamı Carl Icahn: Ethereum Hem Bir Değer Deposu Hem de Bir Ödeme Sistemi

milyarder is adami carl icahn ethereum hem bir deger deposu hem de bir odeme sistemi

Ünlü milyarder Carl Icahn, Ethereum hakkında konuştu. Icahn, Ethereum’un hem bir değer deposu hem de bir ödeme sistemi olduğunu düşünüyor. 

Icahn Enterprises kurucusu milyarder iş adamı Carl Icahn Bloomberg TV’ye röportaj verdi. Röportajında Ethereum’a da değinen Icahn hem bir değer deposu hem de bir ödeme sistemi işlevini yerine getirebileceğini söyledi:

“Temel blockchain budur. Yani Ethereum’un iki özelliği var: Onu bir ödeme sistemi olarak kullanabilirsin, onu bir değer deposu olarak kullanabilirsin.”

Icahn Bitcoin’i de ele aldı. Ona göre Bitcoin yalnızca bir değer deposu olarak kullanılabilir. 

“Yani Ethereum ve Bitcoin farklı. Benim için Bitcoin sadece bir değer deposu.”

Icahn, Ethereum’a ilgi duyan son milyarder ismi temsil ediyor. Geçtiğimiz gümlerde önde gelen hedge fonu yöneticisi Ray Dalio da Ethereum hakkında konuşmuş ve Ethereum işlemlerini daha verimli olduğunu belirtmişti. 

15.6 milyar dolar net değeri olduğu tahmin edilen Amerikalı iş adamı henüz kripto para sektörüne girmedi ancak konu hakkında “İşin tamamına ve buna nasıl dahil olabileceğime bakıyorum” dedi. 

Yatırımcı, kripto paralara 1 milyar dolarlık bir yatırımla girebileceğini iddia ediyor. Ona göre, genel olarak kripto paralar kalıcı görünse de bugün çıkarılan birçok kripto para biriminin de hayatta kalamayacağını düşünüyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala