bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,205.20 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.59 0.55%
bnb
BNB (BNB) $ 559.39 1.79%
solana
Solana (SOL) $ 144.95 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504481 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469952 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 1.81%

Milyarder Alan Howard Destekli Fon 600 Milyon Dolarlık Bitcoin Aldığını Açıkladı

milyarder alan howard destekli fon 600 milyon dolarlik bitcoin aldigini acikladi

Amerika Birleşik Devletleri merkezli varlık yönetimi şirketi One River Asset Management, Kasım ayında 600 milyon dolarlık Bitcoin satın aldığını açıkladı. Şirket, kripto para portföyünü 1 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor.

Kurumsal şirketlerin Bitcoin’e ilgisi devam ediyor. Bitcoin’e yatırım yapan son şirket, Connecticut merkezli hedge fonu One River Asset Management oldu. Şirket 600 milyon dolarlık Bitcoin satın aldığını ve portföyüne ETH de ekleyerek 1 milyar dolara çıkarmayı planladığını açıkladı.

Fonun CEO’su Eric Peters, bunun “bu varlık sınıfına kuşaksal bir tahsis olacağına” inandığını söyledi. Peters, piyasanın durumunu da yorumladı ve piyasalardaki dalgalanmanın başlıca nedenlerini, negatif faiz oranları, hükümetlerin mali giderleri, merkez bankalarının borçları ve koronavirüs salgınının getirdiği ekonomik durum olarak açıkladı ve şunları söyledi:

“COVID-19, bu geçiş için nihai katalizörü sağladı. Bu, kariyerimde gördüğüm en ilginç makro ticaret.”

İngiliz Milyarder Alan Howard Destekliyor

Fon, Brevan Howard varlık yönetimi şirketinin kurucu ortağı İngiliz milyarder Alan Howard tarafından destekleniyor. Şirket, ekim ayında One River Asset Management’ın %25’ini satın aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala