bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,536.29 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.62 1.15%
bnb
BNB (BNB) $ 613.17 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 148.28 3.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527383 1.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472254 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151832 2.09%

Milan, MonkeyLeague İle NFT Oyunu Başlattı

milan monkey league ile nft oyunu baslatti 2

Futbol dünyasının Blockchain’e olan ilgisi devam ediyor. Bir e-spor fanchise’ı olan Monkey League, İtalya’nın en büyük futbol kulüplerinden olan Milan ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

AC Milan, NFT Oyununa Geldi

İtalya’nın başarılı futbol kulüplerinden birisi olan AC Milan, Solana Blockchain merkezli e-spor franchise’ı MonkeyLeague ile anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan anlaşma ile birlikte Milan’ın NFT futbol oyununa dahil olacağı açıklandı.

AC Milan bu anlaşma ile ilk defa bir NFT yayınlamayacak. Kulüp daha önce de Ocak 2021’de Socios.com taraftar katılımı ve ödüller uygulamasında bir NFT kampanyası ve AC Milan Taraftar Token’ı (ACM) başlatmıştı. Bu tokenin kısa bir süre sonrasında Milan’ın kripto para birimi, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinde listelenmişti.

milan monkey league ile nft oyunu baslatti

Bununla birlikte AC Milan, MonkeyLeague ile ortaklık kuran ilk futbol kulübü olarak karşımıza çıkıyor. AC Milan’ın baş gelir sorumluğu Casper Stylsvig, bir basın açıklamasında “Dijital inovasyon alanındaki konumumuzu güçlendirmemize izin veren bir iş birliği olan MonkeyLeague ile bu ortaklığı başlatmaktan heyecan duyuyoruz.” ifadesini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala