bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,578.77 1.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,034.12 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 543.58 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 137.26 2.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494456 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450932 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148359 0.31%

Milan Fan Token Yükselişi | Serie A ve Şamp. Liginde Neler Oluyor?

Erman Yaşar ve Emre Özcan ile birlikte futbol muhabbetinin dibine vurduk. Milan fan token Binance’ta listelenecek mi ve Milan fan token hakkında konuşup fan tokenların güncel son durumunu değerlendirdik. Ayrıca Serie A, Şampiyonlar ligi ve Premiere lig’de neler olacak konularını değerlendirdik.

Serie A ve Şamp. Liginde Neler Oluyor?

Programın başlangıcında Erman Yaşar, ilk olarak Fan Token’lar hakkında genel bir değerlendirmede bulundu. Daha sonra Erman Yaşar, Emre Özcan’a Fan Token’lar hakkında genel bir değerlendirme yapmasını istedi.

Emre Özcan ise şu şekilde yanıt verdi:

Bizde token piyasasından çok etkilendik. Şimdi öncelikle token piyasasında şöyle bir durum var. İlk olarak ele alabileceğimiz neden lider kripto para birimi Bitcoin’in düşmesi olabilir. Diğeri ise genel anlamda piyasa düşüşü etkiledi diyebiliriz. Biz genelde tokenlar hakkında hep söylüyoruz aslında özellikle taraftarın çok etki ettiği transfer haberi ile çok ciddi yükseliş veya düşüşlerle karşılaşabiliyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala