bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,160.80 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.40 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 615.80 4.89%
solana
Solana (SOL) $ 185.67 0.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628704 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651934 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214269 1.03%

Mike Recupero, GameStop’tan Ayrıldığını Açıkladı

mike recupero gamestoptan ayrildigini acikladi

GameStop’un (GME) finans direktörü (CFO) Mike Recupero, son zamanlarda yaptığı işe alımların ardından, maliyet düşürme çalışmalarının ortasında video oyunu şirketinden ayrılacağını açıkladı. Bunun yanında Recupero, geçen Haziran ayından bu yana şirketin CFO’su olarak görev yaptı ve yerini Baş Muhasebe Sorumlusu Diana Jajeh alacak.

Mike Recupero, GameStop’tan Ayrıldı

Kripto para piyasasındaki hareketli dönemin içerisinde işten çıkarmalar ve ayrılıklar devam ediyor. Son olarak elde edilen bilgilere göre; GameStop’un finans direktörü (CFO) Mike Recupero şirketten ayrılacağını açıkladı.

mike recupero gamestoptan ayrildigini acikladidd

Bununla beraber GameStop, 2021’in başından bu yana 600’den fazla kişiyi işe aldı. Ancak şirket şimdi daha verimli çalışmak için bu personel sayısını azaltmak istiyor. Şirket, Haziran başındaki son üç aylık sonuçlarında dijital varlık satışlarından 76.9 milyon dolar gelir elde etti.

Video oyunu perakendecisi, geçen yıl Web3‘e adım attı ve bu yıl içinde bir NFT pazar yerinin planlanan lansmanından önce kripto ve NFT‘ler depolamak için bir dijital varlık cüzdanı geliştirdi. Son olarak belirtmek gerekirse şirket, dijital varlıklar ve Web3 içinde yeni ürünler geliştirmeyi de planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala