bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,149.72 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,250.25 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 606.58 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 157.04 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537556 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489308 4.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159504 1.07%

Mike Novogratz’dan SEC Davasının XRP’yi Etkilemiyor İddiası

mike novogratzdan sec davasinin xrpyi etkilemiyor iddiasi 2

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Ripple’ın SEC davasının XRP fiyat hareketini etkilemediğine inanıyor. Bununla beraber bazı topluluk üyeleri ise Mike Novogratz ile aynı fikirde değil.

Mike Novogratz, yakın bir zamanda paylaştığı bir tweette; XRP kripto para biriminin performansı hakkında bazı değerlendirmelerde bulunmuştu. Ayrıca Novogratz, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun San Francisco merkezli blockchain şirketi Ripple’a dava açmasından bugüne kadar fiyatının üç katına çıkmayı başardığını ifade etti.

Ayrıca, XRP, borsalardan gelen bir dizi alım satım askıya alma duyurusu nedeniyle SEC davasının ardından başlangıçta yüzde 60’ın üzerinde değer kaybederken, Ripple mücadeleyi benimserken hızla toparlanmayı başardı.

mike novogratzdan sec davasinin xrpyi etkilemiyor iddiasi

Mike Novogratz Daha Önce XRP’yi Eleştirdi

Geçmişte XRP’yi çok eleştiren Novogratz, bunun kripto para topluluklarının ne kadar esnek olabileceğini vurguladığına inanıyor.

Bazı topluluk üyeleri ise, fiyat hareketinin Nisan ayında bastırıldığına inanıyor. Novogratz ayrıca, XRP rallisinin sadece bir ay içinde fiyatta dört kat artışa tanık olduktan sonra kendisine pek bir anlam ifade etmediğini tweetledi.

Topluluğun saldırılarına maruz kaldıktan sonra Novogratz, XRP’yi çılgın komplo teorisyenleriyle karşılaştırdı.

Ayrıca 2020’de Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Novogratz’ın görünüşte zayıf fiyat tahmini rekorunu hedef aldığını hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala