bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

Mike Novogratz: Sıradaki Boğa Döngüsü Yılın Son Çeyreğinde

mike novogratz siradaki boga dongusu yilin son ceyregindefa

Kripto para sektöründe yaşanan hareketli günler ile beraber birçok isim bu konu hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, bir sonraki boğa döngüsünün yılın son çeyreğinde başlayabileceğini düşünüyor.

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz’dan Açıklama

Kripto para alanındaki en büyük yatırım şirketlerinden Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, kripto para piyasasındaki sıradaki büyük yükselişlerin dördüncü çeyrekte başlayacağını öngörüyor.

mike novogratz siradaki boga dongusu yilin son ceyregindeda

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Umudum, dördüncü çeyreğe kadar ekonomi, Fed’in duracağımızı söylediği kadar yavaşlayacak ve ardından bir sonraki kripto döngüsünün başladığını göreceksiniz. O zaman Bitcoin hisse senetlerinden kopacak ve piyasalara öncülük edecek.

Ayrıca Mike Novogratz, kripto para piyasasının toparlanma yaşaması için Fed’in geri adım atması gerektiğini de söyledi. Bunun yanında dün belirttiğimiz üzere Mike Novogratz, CoinDesk’in Consensus 2022 konferansında kripto para piyasası hakkında konuştu. LUNA dövmesini taşımaya devam edeceğini söyleyen Novogratz, kripto piyasasının sıradaki yükselişinin bu yılın dördüncü çeyreğinde gerçekleşebileceğini öne sürdü. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala