bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,192.73 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.90 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 600.56 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 153.88 0.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548908 2.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507694 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157628 2.27%

Mike Novogratz, Sam Bankman-Fried Hakkında Konuştu

mike novogratz sam bankman fried hakkinda konustufgrfeg

FTX krizi, kripto sektörünü oldukça etkiledi. Genel olarak birçok isim bu konu hakkında değerlendirmelerde bulunmaya başladı. Son olarak Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried hakkında açıklamalarda bulundu.

Mike Novogratz’dan Sam Bankman-Fried Değerlendirmesi

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, bu hafta birçok tartışmalı kamuya çıkışının ardından eleştirildi. Mike Novogratz, New York Times’ın yıllık DealBook Zirvesi’nde Andrew Ross Sorkin ile yaptığı röportajla ilgili olarak Sam Bankman-Fried’e yönelik eleştiri yaptı. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried hayal gördüğünü söyledi.

mike novogratz sam bankman fried hakkinda konusturr

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz,, konu ile ilgili şu şekilde açıklama yaptı:

Avukatlarının onun konuşmasına izin vermesi biraz şaşırtıcı. İki röportajı izledikten sonra, akla sanrılı kelimesi gelmeye devam etti. Gerçek şu ki, Sam ve arkadaşları bir sahtekarlığı sürdürdüler. İnsanlardan para çaldı, insanlar hapse girmeli.

Ayrıca belirtmek gerekirse Novogratz, FTX çöküşünün sonuçlarının kripto paranın ötesine geçerek genel olarak tüm pazarlara yayılacağını söyledi. Ayrıca Bankman-Fried’in tek başına hareket ettiğini düşünmediğini de söyledi.   

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala