bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,332.24 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.10 3.58%
bnb
BNB (BNB) $ 606.60 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 147.30 7.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527207 4.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475237 6.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150896 7.39%

Mike Novogratz: Bitcoin ve Ethereum’un Toplarlanması Zaman Alacak

mike novogratz bitcoin ve ethereumun toplarlanmasi zaman alacakda

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 20 bin dolar seviyelerine kadar gerilemesi ile beraber Ethereum (ETH) da dahil olmak üzere altcoinler de bu düşüşten oldukça etkilendi. Piyasadaki bu hareketlilik ile beraber birçok önemli isim konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunmaya başladı. Son olarak Bitcoin ve Ethereum’un bu düşüşü hakkında yorum yapan isim Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz oldu.

Mike Novogratz’dan Bitcoin ve Ethereum Yorumu

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, kripto para piyasasındaki güncel durum ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin ve Ethereum‘un yükselişini yeniden kazanmalarının biraz zaman alacağını söyledi. Bunun yanında Novogratz, devam eden krizi, şu anda feshedilmiş olan hedge fonu Uzun Vadeli Sermaye Yönetimi’nin çöküşüyle ​​karşılaştırdı. 

mike novogratz bitcoin ve ethereumun toplarlanmasi zaman alacaks

Ayrıca Mike Novogratz kripto para birimleri ve hisse senetleri arasındaki korelasyonun ileriye dönük olarak bozulabileceğine inanıyor.

Son olarak kripto para piyasası hala düşüş eğilimindeyken lider kripto para birimi Bitcoin ve Ethereum‘un son durumuna bir göz atalım. Haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; Bitcoin 20.995 dolardan işlem görürken, Ethereum (ETH) 1.106 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala