bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,102.71 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,186.43 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 605.81 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 154.58 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544659 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513709 0.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158585 1.24%

Mike Novogratz, Bitcoin ve Ethereum Topluluklarına Çağrıda Bulundu

mike novogratz bitcoin ve ethereum topluluklarina cagrida bulundu

Tanınmış bir yatırımcı ve Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) topluluklarına bir çağrıda bulundu. Mike Novogratz, çağrısında Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) topluluklarının aralarında çatışmayı bırakması gerektiğini belirtti.

Mike Novogratz, İki Büyük Kripto Topluluğunun Çatışmayı Bırakmasını İstiyor

Galaxy Digital CEO’su ve eski hedge fon yöneticisi Mike Novogratz, Twitter hesabı üzerinden son zamanlarda çatışan iki büyük kripto para birimi topluluğuna bir çağrıda bulundu. Piyasa değeri bakımından en büyük kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kripto dünyasında büyük bir topluluk tarafından da destekleniyor. Nedendir bilinmez son zamanlarda bu iki büyük kripto para biriminin toplulukları bir savaş içerisinde. Konu hakkında Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Mike Novogratz, Bitcoin ve Ethereum topluluklarına ateşkes çağrısında bulundu.

Twitter paylaşımında Mike Novogratz, kripto para birimi meraklıları arasında sıklıkla görülen kutuplaştırıcı zihniyeti sorguladı. Mike Novogratz paylaşımında hem Bitcoin hem de Ethereum’un kendi dijital varlıklarının geleceğine inana ve onlara önemli bir servet yatırmaya hazır olan güçlü topluluklara sahip olduğunu ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala