bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,985.75 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,538.78 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 614.35 4.65%
solana
Solana (SOL) $ 188.23 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.635749 2.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.662919 0.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214622 1.76%

Microstrategy’den Bitcoin Alımı! Terra LUNA’nın Kurucusu Mercek Altında

Çiğdem Ceylan’ın sunuculuğla haftanın öne çıkan haberleri; Fransa Merkez Bankası başkanından kripto para açıklaması, Anonymous’un Terra LUNA kurucusu Do Kwon’un suçlarını açığa çıkarmak istemesi ve daha fazlası Kripto Bülten’de.

Kripto Para Piyasasında Neler Yaşandı?

Fransa Merkez Bankası Başkanı François Villeroy De Galhau, Kripto Para Piyasasında Yaşanan Büyük Satışların İnsanları Kripto Para Birimlerinden Ziyade Merkez Bankası Dijital Para Birimlerine Daha Fazla Güvenmesine Yol Açtığı Belirtti.

Dünyanın En Büyük Hacker Topluluğu Olan Anonymous, Mayıs Ayında Çöken Luna Ve Terrausd Olayına İlişkin Terra Kurucu Ortağı Do Kwon’un Olabildiğince Erken Şekilde Adalet Önüne Çıkartılması İçin Çalışacaklarını Ve Terra’nın Çöküşü İle İlgili Bütün Gizli Bilgileri Açık Edeceklerini Açıkladı.

Unstoppable Finance Defi Strateji Başkanı Patrick Hansen Yaptığı Açıklamada, Avrupa Birliği Kripto Para Platformlarının Stablecoin Mevduatlarına Faiz Ödemelerini Yasaklamak İçin Girişimlerde Bulunduğunu Belirtti.

Rus Milletvekilleri, Dijital Varlık Ve Kripto Para İhraç Edenleri Katma Değer Vergisinden Potansiyel Olarak Muaf Tutacak Bir Yasa Taslağını Onayladı. 

Brezilya’nın En Büyük Bankalarından Birisi Olan Nubank, Sayıları 53.9 Milyonu Aşan Müşterileri İçin Bitcoin Alımı Yapabilecekleri Yeni Bir Hizmet Sunacak. 

Küresel Yazılım Şirketi Microstrategy’den. Sık Sık Bitcoin Alımları İle Gündeme Gelen Microstrategy, 10 Milyon Dolarlık Bitcoin Aldı. 

Microstrategy Ceo’su Michael Saylor, Resmi Twitter Hesabı Üzerinden Şirketin 480 Bitcoin Satın Aldığını Açıkladı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala