bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,257.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.20 3.02%
bnb
BNB (BNB) $ 607.32 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.80 6.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527967 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476619 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151364 6.51%

MicroStrategy CFO’su: Şirket BTC Alımına Devam Edecek

microstrategy cfosu sirket btc alimina devam edecek

Bilindiği üzere lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) düşüşü ile beraber kripto para piyasası derinden etkilendi. Kripto para piyasasındaki bu düşüşe rağmen MicroStrategy Şirketin CFO’su Phong Le, şirketin Bitcoin’e yatırım yapmaya devam edeceğini söyledi. Ayrıca CFO Phong Le şirketinin stratejisinin “satın almak ve elde tutmak” olduğunu da vurguladı.

MicroStrategy CFO’su: MicroStrategy Bitcoin Satın Almaya Devam Edecek

MicroStrategy genelde yaptığı Bitcoin alımları ile sık sık gündeme geliyor. Bitcoin’de yaşanan son düşüşe rağmen MicroStrategy’nin CFO’su Phong Le, şirketin BTC alımlarına devam edileceğini vurguladı.

MicroStrategy Şirketin CFO’su Phong Le konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bitcoin ile stratejimiz satın almak ve elde tutmaktı, bu nedenle fazla nakit akışımız olduğu veya para toplamak için başka yollar bulduğumuz ölçüde onu Bitcoin’e koymaya devam ediyoruz.

microstrategy cfosu sirket btc alimina devam edecek 2

Hatırlatmak gerekirse elinde en fazla Bitcoin tutan şirketlerden biri olarak bilinen MicroStrategy, kripto para piyasasında yaşanan ani düşüş ile beraber şirketin hisselerinde de düşüş yaşanmıştı.

Son olarak Phong Le, MicroStrategy’nin bu yıl Bitcoin satın almaya devam edeceğini, ancak geçen yıldan daha fazlasını satın alıp almayacağının belli olmadığının da altını çizdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala