bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,658.79 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,049.27 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 547.09 2.61%
solana
Solana (SOL) $ 136.06 1.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495789 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451335 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149042 2.95%

MicroStrategy, Bitcoin Lightning Network Alt Yapısı Kuruyor

MicroStrategy Bitcoin Lightning Network Alt Yapisi Kuruyor

Yaptığı Bitcoin (BTC) yatırımları ile sık sık gündeme gelen MicroStrategy, bu kez de yatırım yaptığı teknolojiyi geliştirmeye soyunuyor. Öyle ki kısa bir süre önce şirket, Bitcoin ölçeklendirme çözümü Lightning Network tabanlı bir SaaS platformu geliştirmek için yazılım mühendisi arayışına girdi.

MicroStrategy, Bitcoin Lightning Network Alt Yapısı Kuruyor

MicroStrategy, Bitcoin Lightning Network Alt Yapısı için Mühendis Arıyor

MicroStrategy, Lightning Network tabanlı uygulama geliştirebilecek bir yazılım mühendisi için iş ilanı yayımladı. İş tanımında, Lightning Network’ün şirketlere güvenlik ve e-ticaret çözümleri sağlayabileceği belirtiliyor. MicroStrategy ise kendi SaaS (Software As A Service) platformu için Bitcoin ve Lightning Network konusunda deneyimli birini arıyor.

Ayrıca iş tanımında, çalışacak mühendisin merkeziyetsiz finans (DeFi) teknolojilerinde de görev yapacağı belirtiliyor. İş tanımı ilanda şu şekilde detaylandırılmış durumda:

“MicroStrategy’de Bitcoin Lightning Yazılım Mühendisi olarak, işletmelere siber güvenlik sorunlarına yenilikçi çözümler sunan ve yeni e-Ticaret kullanım durumlarını etkinleştiren Lightning Network tabanlı bir SaaS platformu oluşturacaksınız”

İş ilanında istenilen yeterliliklerden bazıları ise şu şekilde:

  • Bilgisayar Bilimleri, Mühendislik veya ilgili alanlarda lisans derecesi; Yüksek Lisans veya Doktora Bilgisayar Bilimi/Mühendislik bir artı derecesi
  • Çevik bir ortamda minimum 2 yıl yazılım geliştirme deneyimi
  • Linux, MacOS ve/veya Mobil platformlarda geliştirme deneyimi
  • Mükemmel nesne yönelimli tasarım, geliştirme ve hata ayıklama becerileri
  • Güçlü analitik, iletişim ve problem çözme becerileri

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala