bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

MicroStrategy, 2023’te Bitcoin Lightning Çözümleri Sunmayı Planlıyor

microstrategy 2023te bitcoin lightning cozumleri sunmayi planliyorasd

Yaptığı Bitcoin (BTC) alımlarıyla adından sıkça söz ettiren şirketlerin başında MicroStrategy geliyor. Kısa süre önce şirket, bu alımlarına bir yenisini daha ekledi. MicroStrategy, 2.501 BTC satın aldığını açıkladı. Son olarak MicroStrategy, 2023 yılında Bitcoin Lightning Network destekli yazılım ve çözüm hizmetlerini piyasaya sürmeyi planlıyor.

MicroStrategy, 2023’te Bitcoin Lightning Çözümlerini Piyasaya Sürmeyi Planlıyor

MicroStrategy tarafından hamleler gelmeye başladı. Şirket, önce 2.500 adet BTC alımı yaptığını açıkladı. Hemen ardından MicroStrategy yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, Bitcoin Lightning Network hakkında konuştu.

microstrategy 2023te bitcoin lightning cozumleri sunmayi planliyorasff

MicroStrategy yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, baş pazarlama görevlilerinin potansiyel olarak Lightning Network’ü müşterileri teşvik etmek için kullanabileceklerini açıkladı.

Konunun detaylarına inmek gerekirse Bitcoin için bir ödeme protokolü ve ağ yapısı olan Lightning Network, teknoloji şirketlerinin ilgisini hızlı bir şekilde çekmeye başladığını söyleyebiliriz.

Son olarak belirtmek gerekirse Saylor, Lightning Network‘ü müşteri teşviklerinde kullanabileceklerini de belirtti. MicroStrategy bu teknoloji konusunda ekibini güçlendirmek ve daha fazla potansiyeli yakalamak istiyor. Saylor, şirketinin kurumsal pazarlamayı desteklemek amacıyla Lightning çözümlerine odaklandığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala