bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

Microsoft’un Kurucusu Gates: Elon Musk Kadar Paranız Yoksa Dikkatli Olun

microsoftun kurucusu gates elon musk kadar paraniz yoksa dikkatli olun

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, dijital paralar ve Elon Musk’ın Bitcoin yatırımı hakkında konuştu.

Bloomberg’e verdiği röportajda, dünyanın en zengin dördüncü ismi olan Gates, Bitcoin hakkındaki olumsuz tavrını sürdürdü. Elon Musk’ın Bitcoin yatırımı hakkında da konuşan Gates, Musk kadar zengin olmayan insanların Bitcoin konusunda dikkatli olması gerektiğini söyledi:

“Elon’ın tonlarca parası var ve çok bilgili. Bitcoin’inin rastgele bir şekilde yükselip alçalacağından endişelenmiyor […] Genel düşüncem şu olurdu … Elon’dan daha az paranız varsa, muhtemelen dikkatli olmalısınız.”

Gates ayrıca, Bitcoin’i “çılgınlığa kapılmak” olarak nitelendirdi ve çok fazla parası olmayan insanlar için endişelendiğini dile getirdi.

Ünlü milyarder, geçtiğimiz günlerde Bitcoin konusunda tarafsız olduğunu söylemişti. En son röportajında ise,  çok fazla enerji gerektirme ve geri dönüşü olmayan anonim işlemler nedeniyle iyimser bir bakış açısına sahip olmadığını söyledi. Gates ayrıca, dijital paranın izlenebildiği ölçüde iyi bir şey olduğunu düşünüyor:

“Gates Vakfı dijital para birimi açısından çok şey yapıyor, ancak bunlar kimin işlem yaptığını görebildiğiniz şeylerdi. Dolayısıyla dijital para iyi bir şeydir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala