bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Microsoft ve Ankr Ortaklık Kurdu

microsoft ve ankr ortaklik kurdudscfd

Son dönemde kripto para sektöründe birçok ortaklık haberleri ile karşılaşıyoruz. Çıkan son haberlere göre; teknoloji devi Microsoft, kurumsal müşteriler için bir blockchain düğüm hizmeti sunmak için Ankr ile ortaklık kurdu.

Microsoft ve Ankr Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

Microsoft, blockchain veri erişimine ihtiyaç duyan işletmeler için bir düğüm hizmeti sunmak üzere Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr ile ortaklık kurdu. İki şirket, blok zinciri düğümleri için özel bellek ve bant genişliği özellikleriyle Microsoft’un Azure bulut pazarında yeni bir düğüm barındırma hizmeti üzerinde birlikte çalışacak.

microsoft ve ankr ortaklik kurdufvasfb

Microsoft’un yapay zeka ve gelişen teknolojiler genel müdürü Rashmi Misra, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ankr ile ortaklığımız, geliştiricilerin ve kuruluşların, web3’ün gerçek dünyadaki iş zorluklarını nasıl çözebileceğini keşfederken, blockchain verilerine güvenilir ve güvenli bir şekilde erişmelerini sağlayacak. Birlikte sağlam bir web3 altyapı katmanı oluşturuyoruz.

Ankr, uygulama geliştiricilerin ve kullanıcıların bulut düğümlerini BNB Chain, Ethereum, Polygon, Solana ve Avalanche dahil 19 blok zincirine bağlamasına olanak tanıyan bir uzaktan prosedür çağrı hizmeti (RPC) sağlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala