bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Microsoft Edge, Madencilik Yazılımlarına Karşı Koruma Sağlıyor

microsoft edge madencilik yazilimlarina karsi koruma sagliyor

Microsoft’un geçtiğimiz aylarda piyasaya sunduğu Chromium tabanlı Web tarayıcısı Microsoft Edge’in yeni sürümü istenmeyen kripto para madencilik yazılımlarına karşı koruma sağlıyor.
Son dönemde kullanıcıların istediği dışında bilgisayara indirilen ve çeşitli kripto paraların madenciliğini yapan yazılımlar çok sık görülmeye başlandı. Bu yazılımları istemeden bilgisayarlarına indiren kullanıcılar, bilgisayarlarının performansı açısından büyük sıkıntılar yaşıyor. Siber saldırganlar için kripto madencilik yazılımları en iyi risksiz para kazanma yöntemlerinden biri.

SmartScreen ve SafeBrowsing özellikleriyle istenmeyen kodların (teknik olarak kötü amaçlı yazılım olmasalar da) bilgisayara indirilmesini önleyecek olan yeni özelliğin kullanıcılar tarafından açılması gerekiyor. Bunun için kullanıcıların “Potansiyel istenmeyen uygulamaları engelle” seçeneğini açmaları gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Bülent Nevres

Daha önce PCWeek, eWeek, Cisco, Ünite İletişim, İz İletişim ve BThaber'de çeşitli görevlerde bulunan Bülent Nevres, şu anda BTCHaber.com'un yayın koordinatörülüğünü üstleniyor. Bülent Nevres ayrıca, teknoloji alanında birçok şirkete de içerik sağlamaya devam ediyor.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala