bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

Michael Saylor’dan Silvergate Açıklaması

michael saylordan silvergate aciklasi

MicroStrategy’nin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, kripto piyasası hakkında açıklama yapmaya devam ediyor. Sıkı bir Bitcoin savunucusu olan Michael Saylor, kripto şirketlerinin son durumları hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Michael Saylor, son açıklamasında kripto çöküşündeki rolü nedeniyle Silvergate’i eleştirdi.

Michael Saylor’dan, Sivergate İçin Sert Sözler

Sıkı bir Bitcoin savunucusu olan Michael Saylor, Silvergate’in başta kripto para borsası FTX olmak üzere diğer kripto şirketlerinin çöküşünden dolayı sorumlu olduğunu belirtti. Buna rağmen Saylor, kripto dostu banka olan Silvergate ile çalışmaya devam edeceğini belirtti.

michael saylordan silvergate aciklasi 2

Michael Saylor’un bu yorumları, Adalet Bakanlığı dolandırıcılık biriminin Silvergate’in eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in firmalarının hesaplarını incelemeye başlamasıyla birlikte geldi. Daha önce konu hakkında çıkan haberlere göre yürütülen dolandırıcılık soruşturması – FTX’in kullanıcı yatırımları da dahil olmak üzere- şirketin kardeş ticaret platformu olan Alameda Research’e ait hesaplara yatırılmasına izin vermesindeki potansiyel suç olabilecek çeşitli suçlamalara odaklanıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Michael Saylor, “Silvergate ile çalışmaya devam edeceğiz. Uygun olmayan şekilde inşa edilen kurumlar çöktü. Bu şirketlerin çöküşünde Silvergate’in sorumlu olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala