bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

Michael Saylor ve Jack Dorsey Bitcoin Hakkında Konuştu

michael saylor ve jack dorsey bitcoin hakkinda konustu

Kripto para dünyasının en bilinen isimleri arasında yer alan eski Twitter CEO’su Jack Dorsey ve MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, lider kripto Bitcoin’i (BTC) masaya yatırdı. Bu alanda yapılan gelişmeleri ele alan iki Bitcoin destekçisi Bitcoin’i olağanüstü bir varlık olarak tanımladı.

Dorsey, Bitcoin‘in arkasındaki bilim ve mühendisliğin onu sevmeyenlerin bile ondan bir şeyler öğrenmesini sağladığını belirtti. Ek olarak Dorsey, fiat’tan Bitcoin’e (BTC) geçişler için kullanılmak üzere bir merkeziyetsiz borsa üzerinde çalıştıklarını da açıkladı.

jack-dorseye-gore-square-bitcoin-madencilik-sistemi-kurabilir

Michael Saylor ve Jack Dorsey Bitcoin’i Tartıştı

Kripto para dünyasının iki bilinen ismi Block’un CEO’su Jack Dorsey ve MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, “Şirketler için Bitcoin” konferansında Bitcoin ve geleceği hakkında konuştu. Konferans Saylor’un Dorsey’ye sorduğu sorular ile ilerledi. Kripto para alanında birçok çalışma yürüttüğünü belirten Jack Dorsey, Bitcoin’in (BTC) oldukça önemli bir teknoloji olduğunu belirtti.

Sözlerine Etherum ve Bitcoin’i kıyaslayarak devam eden Dorsey, “Ethereum, Bitcoin’e kıyasla çok daha hızlı hareket ediyor. Bitcoin daha yavaş ama yavaş olan şeyler her zaman amacına ulaşır.” dedi.

Yapılan görüşmeden Jack Dorsey’nin değindi bazı önemli noktalar ise şu şekilde:

Eski sistemleri devre dışı bırakıp, daha şeffaf şeylere geçiş yapmanın zamanı geldi.

“Bitcoin eşitlikçi ve daha insani o yüzden daha yayılabilir olduğunu düşünüyorum.”

Bitcoin, Twitter’dan önce çıksaydı, reklama daha az bağımlı bir iş modeli deneyimleyebilirdik.

“İnternet için bir para birimine sahip olmaya hiç olmadığı kadar yakınız.”

“Özellikle fintech şirketlerinin Bitcoin’i sistemlerine entegre etmesi, önümüzdeki yıllarda onlar için çok faydalı olabilir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala