bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,706.34 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,166.50 2.12%
bnb
BNB (BNB) $ 601.68 1.46%
solana
Solana (SOL) $ 150.83 5.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534284 3.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479453 4.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153961 4.83%

Michael Saylor Bitcoin Hakkındaki Görüşlerini Savundu

Michael Saylor Bitcoin Hakkindaki Görüşlerini Savundu

MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, uzun süredir sıkı bir Bitcoin (BTC) savunucusu olarak biliniyor. Dünyanın en büyük Bitcoin bilançosuna sahip şirketin yönetim koltuğunda oturan Saylor, Bitcoin odaklı dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Son olarak Saylor, Bitcoin hakkındaki tartışmalara neden olan yorumunu bir kez daha savundu.

Michael Saylor Bitcoin Hakkındaki Görüşlerini Savundu

Michael Saylor Bitcoin Hakkında Yaptığı Açıklamaların Hâlâ Arkasında

MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, geçtiğimiz Mart ayında insanları daha fazla Bitcoin’e yatırım yapabilmeleri için evlerini ipotek etmeye çağıracak kadar ileri gitmiş, birçok kesim tarafından eleştirilmişti. Son piyasa çöküşünün ardından yeniden gündeme getirilen bu açıklamalar sonra Saylor açıklamalarını yeniden savundu.

Fox Business ile yakın tarihli bir röportajda konuşan Saylor, birinin ipotek almasını tavsiye etmenin kötü bir finansal tavsiye olmadığını söylerken, Bitcoin’i ucuza almamanın “kayıp bir fırsat” olacağını iddia ediyor.

MicroStrategy CEO’su, 30 yıllık sabit faizli ipoteğin geçen yılki yüzde 2.57’ye kıyasla şu anda yüzde 5.78’de olduğunu vurguladı. Ek olarak Saylor Bitcoin fiyatının geçen hafta 17.500 dolara düşmesine rağmen, uzun vadede düşük riskli bir yatırım olduğuna inanmaya devam ediyor.

Bitcoin’deki Düşüş Sonrası Gözler Saylor’un Şirketinde

Dünyanın borsa dışı en büyük Bitcoin (BTC) rezervine sahip MicroStrategy, Bitcoin’in düşüşü işe birlikte marj çağrısı iddiaları ile sık sık gündeme geliyor. Şirketin CEO’su Michael Saylor, MicroStrategy’nin bu tür volatil durumlara hesaba katarak yatırımlarını yaptığını ve böyle bir durumun gerçekleşmeyeceğini iddia etmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala