bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,413.45 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,003.87 2.81%
bnb
BNB (BNB) $ 547.97 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 134.10 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496171 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450977 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148174 5.07%

Miami Heat ve FTX Arasındaki Anlaşma Feshedildi

miami heat ve ftx arasindaki anlasma feshedildiasdd

2022 yılının son zamanlarında kripto para sektörünün tam ortasına bomba gibi düşen FTX’in iflası ile ilgili olarak yeni birçok yeni gelişme yaşanıyor. Çıkan son haberlere göre; FTX’in 5 milyar doların üzerinde nakit ve kripto para kurtardığı açıklandı. FTX ile ilgili olarak yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; İflas yargıcı, Miami Heat ile FTX arasındaki isim hakkı anlaşmasını feshetti.

İflas Yargıcı Miami Heat Arenası Miami Herald için FTX İsim Haklarını Feshetti

Miami Herald’ın bildirdiğine göre, iflas yargıcı, FTX’in Miami-Dade ile NBA’in Miami Heat maçının oynandığı şehir merkezindeki arena için yaptığı isim hakları anlaşmasını feshetti. Miami-Dade County’deki yetkililer kasım ayında yeni bir isim hakları ortağı bulacaklarını ve iflas başvurusunda bulunduktan sonra FTX ile iş ilişkilerini sonlandırmak için çalışacaklarını söylediler.

miami heat ve ftx arasindaki anlasma feshedildisadfgfg

Yaklaşık iki yıl önce 135 milyon dolarlık bir isim hakkı anlaşmasının duyurulmasından bu yana FTX Arena olarak bilinen kompleks, Miami şehir merkezinin kalbinde yer alıyor ve aynı zamanda basketbol dışı etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Kısa süre önce FTX’in avukatı, Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu tarafından tutulan başka bir 425 milyon dolarlık kripto dahil değil, farklı varlıklarda 5 milyar dolardan fazla geri kazandığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala