bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

Miami Belediye Başkanı Suarez: Bitcoin ile Ödeme Yapılmalı

francis suarez miamide bitcoin ile odeme yapilmali 2

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez; belediyelerin, çalışanlarına Bitcoin ile ödeme yapmasına izin verilmesinin, Miami şehri için önemli bir öncelik olduğunu düşünüyor. Ayrıca Miami Belediye Başkanı Suarez, Bitcoin konusunda son derece iyimser ve en kısa sürede çalışanlarına dijital varlıklarla ödeme yapmak istiyor.

Suarez, konuşmasında ABD’nin kripto başkenti olmasını dört gözle beklediğini de belirtti. Hedefe ulaşmak için ise aşamalı bir Bitcoin benimseme uygulanması ile hareket etmeyi düşünüyor.

Şehirde, Bitcoin ile ödeme yapmak için şartlar oluşturmaya çalışılıyor. Belediye bu duruma yardımcı olacak bir teklif yayınlayacak. Belediye başkanı bununla beraber idarenin, sakinlerin ücret ve vergileri dijital para birimiyle ödemesine izin vermek için bir planla ilerleyeceklerinin altını çizdi.

francis suarez miamide bitcoin ile odeme yapilmali

Francis Suarez Bitcoin Konusunda İyimser

Suarez daha önce Şubat ayında Miami’ye yeni imkanlar sağlayacak olan bir kent komisyonu için yatırım yapmıştı. Suarez konu ile ilgili olarak özellikle şehrin kararı yürürlüğe koyduğu andan itibaren Bitcoin’i elinde tutabilseydi, yatırılan fonların mevcut fiyat hareketinin yüzde 30 veya yüzde 40 oranında artacağını belirtti.

Ayrıca Miami’nin kendine özgü bir kendi kripto varlığı var. MiamiCoin, Miami dışındaki diğer şehirlere de genişlemeyi planlayan, şehir tabanlı ilk CityCoin olma özelliğine sahip bir kripto varlık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala