bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,970.68 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,203.67 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 3.93%
solana
Solana (SOL) $ 153.26 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532863 0.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.511119 1.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159691 1.36%

Miami Belediye Başkanı Bitcoin Maaş Konusunda Israrcı

miami belediye baskani bitcoin maas konusunda israrc

Bitcoin dünya genelinde hızla benimsenmeye devam ediyor. Maaşını Bitcoin olarak alan Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, son iki ayda Bitcoin’de yaşanan yüzde 40 oranındaki düşüşe rağmen tercihini değiştirmedi.

Bitcoin İle Maaş Alan Belediye Başkanı Verdiği Karardan Memnun

İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nda düzenlenen bir panelde konuşma yapan Miami Belediye Başkanı, Bitcoin (BTC) ve kripto para birimleri hakkında açıklama yaptı. Panelde açıklama yapan Suarez, son iki ayda Bitcoin’in yüzde 40 değer kaybettiğini ancak Bitcoin olarak maaş almayı sürdürdüğünü söyledi. Suarez açıklamasında Bitcoin maaşının tek maaşı olmadığını ve bir kişinin maaşını tek gelir kaynağı olması durumunda Bitcoin olarak alma kararı vermesinin çok daha zor olduğunu söyledi.

miami belediye baskani bitcoin maas konusunda israrci 2

Miami’yi bir kripto para birimi ve teknoloji merkezi olarak tanıtmayı amaçlayan Cumhuriyetçi belediye başkanı, kripto paranın kullanılmasına daha fazla odaklandığını ve Terra USD (UST) stablecoin’inin çöküşünün şehirdeki kripto endüstrisini geliştirme vizyonunu değiştirmediğini söyledi. 44 yaşındaki avukat Suarez, insanları dolandırıcılıktan korumakla insanları kayıplardan korumak arasındaki farka dikkat çekerek teknoloji hisselerinde de var olan muazzam oynaklığa dikkat çekti. Suarez konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Hükümetin zaman içinde insanları kayıplara karşı korumaya çalışma eğilimleri oldu ancak insanları kayıplara karşı koruyamazsınız. Amerikan sistemi bu ve yatırım budur. Bu aynı zamanda kazanmanın risk bileşenidir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala