bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,945.74 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.34 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 615.73 5.35%
solana
Solana (SOL) $ 185.11 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628724 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655875 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212576 3.58%

Miami Belediye Başkanı: Bir Para Biriminin Merkez Bankasına Bağlı Olduğu Günler Sona Erdi

miami belediye baskani bir para biriminin merkez bankasina bagli oldugu gunler sona erdi

Bitcoin’e verdiği destek ile bilinen Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, merakla beklenen Bitcoin 2021 konferansının açılış konuşmasını yaptı. Konferans şu anda Miami’de gerçekleştiriliyor. 

Şimdiye kadar gerçekleşen en büyük Bitcoin konferansı olan etkinlik, beklendiği gibi Miami Belediye Başkanı Suarez’in konuşması ile açıldı. Suarez, Bitcoin ile ilgili önemli noktalara değindi. 

Bir para biriminin merkez bankasına bağlı olduğu günlerin sona erdiğini söyleyen Suarez, Bitcoin ile Bitcoin’inin başarısız bir finansal deney olarak kalacağını söyleyen kişileri karşılaştırdı. Suarez ayrıca, Bitcoin’in mücadelesini Miami’nin bir teknoloji merkezi olarak başarmaya çalıştığı şeye benzetti. 

Son günlerde Bitcoin’de yaşanan volatilite hakkında da konuşan Suarez, insanların bunlara odaklanmayı bırakmasının söyledi ve dünyanın en büyük kripto para biriminin 2021’in başından bu yana yeşil bölgede olduğuna dikkat çekti. Suarez ayrıca, “dipten satın alın” demeyi de ihmal etmedi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala