bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,205.20 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.59 0.55%
bnb
BNB (BNB) $ 559.39 1.79%
solana
Solana (SOL) $ 144.95 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504481 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469952 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 1.81%

Metaverse’te 5 Milyon Dolarlık Rekor Arazi Satışı

metaversete 5 milyon dolarlik rekor arazi satisi

Büyük şirketler, yönünü metaverse’e doğru çevirmiş durumda. Facebook’un Meta hamlesiyle birlikte büyüyen sektör, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Öyle ki ABD merkezli bağımsız yatırım araştırması ve analizi konusunda uzmanlaşmış bir finansal yayıncılık şirketi Curzio Research, TCG World isimli metaverse platformunda 5 milyon dolarlık rekor bir arazi satışı gerçekleştirdi.

Metaverse’te 5 Milyon Dolarlık Arazi Satışı Gerçekleşti

Bein Crypto‘a göre Curzio Research, TCG World metaverse’ü içinde 19 ticari gayrimenkul mülkünü 5 milyon dolara satın alan bir ticari ortaklığını duyurdu. Şirketin bu hamlesi metaverse’te sanal mülk alanında bugüne kadarki en büyük gayrimenkul satın alımlarından biri oldu. Şirket, bu satın alımının bir kısmını finanse etmek için 4 milyon dolara kadar sermaye artırımı başlatacak.

metaversete 5 milyon dolarlik rekor arazi satisi

Curzio Research, TCG World Eylül ayında açıldığında, üyelerin diğer yatırımcılarla tanışmasına, canlı etkinliklere ve seminerlere katılmasına, özel podcast’lere erişmesine izin vermek için metaverse’ü kullanmayı planlıyor.

Curzio Researc’ün kurucusu Frank Curzio konuyla ilgili şunları söyledi:

Metaverse, internette olması gereken bir yer. Bireylerin dijital içeriklerini oluşturma ve sahip olma özgürlüğüne sahip olduğu, merkeziyetsiz bir yer.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala