bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,679.06 3.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.22 4.14%
bnb
BNB (BNB) $ 553.14 5.03%
solana
Solana (SOL) $ 139.18 7.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501594 3.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456483 4.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152705 2.82%

Metaverse Projesi, Çok Üst Düzey Yatırım Stratejisi

BTCafe’nin bu haftaki konukları Şahangiller oldu. Şahangiller olarak bilinen Emrah ve Gönül ile birlikte gelecek olan Metaverse projesi ve NFT çalışmaları hakkında konuştuk. Kripto para sepetleri ve yatırımları hakkında şakayla karışık cevaplar aldık.

Metaverse Projesi?

Melis Hazal Karagöz, Şahangiller ailesine “YouTube ile nasıl tanıştınız? 7 Yıl önce girmeye karar vermişsiniz nasıl başladınız? ” şeklinde bir soru yöneltti:

metaverse projesi cok ust duzey yatirim stratejisi 2

Şahangiller ailesinden Gönül Hanım soruya şu şekilde yanıt verdi:

Aslında biz YouTube’a ilk girdiğimizde deyim yerindeyse oralar hep dutluktu.

Gönül hanımın hemen ardından sözü devralan Emrah Bey, şu şekilde konuştu:

Aslında biz ilk olarak YouTube olarak başlamadık. Ben ilk önce 2009 da Twitter da başladım. Normalde ben Ziraat Fakültesi mezunuyum. Eşimde aynı zamanda tasarımcı. 2013’e kadar kendi işimizi yapıyorduk. Ben o zaman Twitter’dan Vine’a geçiş yaptım. Tabi burada kendi ismimi kullanmıyordum. Daha sonra ayrı hesaplarımız varken son olarak Şahangiller olarak birleştirelim dedik. Belirtmeden geçmek istemiyorum bizim asıl kuruluş amacımız para kazanmak değildi, eğlenmekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala