bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,920.66 0.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,196.01 0.78%
bnb
BNB (BNB) $ 598.90 3.38%
solana
Solana (SOL) $ 153.20 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532875 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.510088 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159504 1.64%

Metaverse Diye Bir Şey Yok! Birisi Uydurdu Çok Beğenildi!

BTCHaber TV yeni programı olan Yeni Dünya’yı seyircileri ile buluşturdu. BTCHaber TV’nin yeni programı Yeni Dünya, Ali Değermenci’nin sunumuyla gerçekleştiriliyor. Ali Değermenci ve Levent Erden ile Metaverse ve Web 3 geleceğimizi aslında nasıl şekillendirecek? Teknoloji nereye gidiyor? Global ölçekte karşılaşacağımız unsurlar neler olacak konularını ve daha fazlasını konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Yeni Dünya’nın ilk bölümünde Ali Değermenci’nin konuğu Bilgi Üniversitesi Next Academy Öğretim Üyesi Levent Erden oldu. Ali Değermenci, Levent Erden’e ilk olarak “Yeni dünya dediğimizde sizi korkutuyor mu? Bu alana adapte olabilir miyim diye tereddüt ediyor musunuz?” şeklinde bir soru yöneltti:

Bilgi Üniversitesi Next Academy Öğretim Üyesi Levent Erden ise şu şekilde yanıt verdi:

Yeni dünya kavramından hiçbir şekilde korkmuyorum. Bu çok doğal bir gelişme ayrıca alışılmışın dışında çok hızlı ilerliyor o kadar. Yani bizi o kadar korkutacak bir durum söz konusu değil. Araştırıp ne olduğunu kontrol edebilirsiniz neticede.

Ali Değermenci, Levent Erden’in yazdığı yazılara atıfta bulunarak dijitalleşme ile bireysellik konusunu nasıl bağdaştırdığını sordu:

Levent Erden soruya şu şekilde yanıt verdi:

Öncellikle birey doğru bir kavram. Çünkü bireysellik bambaşka bir kavram olarak karşımıza çıkıyor. Bireyin bir kavram olması çok önemli. Yani aslında kitle her zaman insanı döver. Kitlesel olabilmek için insan bütün zevklerinden arınmayı tercih eder.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala