bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,579.50 2.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,997.71 2.67%
bnb
BNB (BNB) $ 547.32 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 131.39 5.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49125 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443856 3.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145051 7.70%

Meta’nın Metaverse için Dijital Paraları Araştırdığı İddia Edildi

Metanin Metaverse için Dijital Paralari Araştirdiği İddia Edildi

Metaverse konusunda en öncü şirketlerden birisi olan Meta, bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor. Öyle ki Financial Times’a göre Facebook’un ana şirketi Meta, bir kripto para birimi başlatma projesinin çökmesine rağmen finans hedeflerini sürdürürken, uygulamalarına sanal paralar, token ve borç verme hizmetleri sunma planlarını hazırlıyor.

Meta'nın Metaverse için Dijital Paraları Araştırdığı İddia Edildi

Meta’nın Metaverse için Dijital Para Planları

CEO Mark Zuckerberg tarafından yönetilen şirket, popülaritesi Facebook ve Instagram gibi ana sosyal ağ ürünlerine düştüğü için kullanıcıları çekebilecek ve tutabilecek alternatif gelir akışları ve yeni özellikler arıyor. yıl reklam tabanlı iş modeli.

Facebook’un finansal kolu Meta Financial Technologies, çabalara aşina olan birkaç kişiye göre, çalışanların dahili olarak “Zuck Bucks” olarak adlandırdığı meta veri deposu için sanal bir para birimi oluşturmayı araştırıyor.

Bazıları, bunun blok zincirine dayalı bir kripto para birimi olma ihtimalinin düşük olduğunu söyledi. Bunun yerine Meta, popüler çocuk oyunu Roblox’taki Robux para birimi gibi oyun uygulamalarında kullanılanlara benzer şekilde, şirket tarafından merkezi olarak kontrol edilecek uygulama içi belirteçleri sunmaya yöneliyor .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala