bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,797.09 5.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.51 5.53%
bnb
BNB (BNB) $ 557.01 5.52%
solana
Solana (SOL) $ 142.31 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506234 7.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478057 11.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155551 10.19%

MetaMask, Apple Kullanıcılarına Uyarıda Bulundu

metamask apple kullanicilarina uyarida bulundu

Geçtiğimiz günlerde popüler Ethereum kripto cüzdanı MetaMask, resmi Twitter hesabı üzerinden yeni güncellemeyi duyurdu. MetaMask Mobile v4.3.1 sürümü ile birlikte iOS kullanıcıları Apple Pay ile kripto alabilecek. Kripto para cüzdan uygulaması MetaMask, bir kullanıcının 650 bin dolar çaldırması üzerine Apple kullanıcılarına uyarıda bulundu.

MetaMask’tan Apple Kullanıcılarına Uyarı

Ethereum tabanlı geliştirici şirket ConsesSys’in sahibi olduğu MetaMask, resmi Twitter hesabı üzerinden Apple kullanıcılarını kimlik avı saldırılarının kurbanı olabilecekleri için dikkatli olmaları konusunda uyardı. MetaMask, Twitter hesabı üzerinden konuya ilişkin şu şekilde açıklama yaptı:

Uygulama verileri için iCloud yedeklemesini etkinleştirdiyseniz, buna parolayla şifrelenmiş MetaMask kasanız da dahildir. Parolanız yeterince güçlü değilse ve biri iCloud kimlik bilgilerinizi ele geçirirse bu, paranızın çalındığı anlamına gelebilir.

Ayrıca MetaMask, müşterilerin platformdaki belirli özellikleri kapatarak, iCloud yedeklemelerini devre dışı bırakabileceklerini de açıkladı. Bunun yanında MetaMask, Apple şifreleri “yeterince güçlü değilse” ve bir saldırgan hesap kimlik bilgilerini ele geçirebilirse, kullanıcıların fonlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala