bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 2.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.37 1.58%
bnb
BNB (BNB) $ 581.34 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 187.28 1.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626724 2.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651011 0.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220049 19.40%

Metacade, Sandbox Sahipleri İçin Popüler Bir Seçim Olacak (Sponsorlu)

metacade sandbox sahipleri icin populer bir secim olacak sponsorlusd

Sandbox (SAND), metaverse’ün ana akım haberlerde yer aldığı 2021’de yükselişteki bir kripto projesiydi. NFT satışlarındaki artışla birlikte yatırımcılar, gerçek mülkiyet ve oyunlara sahip sanal bir dünya tasavvur ettiler. Pazar biraz soğumuş ve ziyaretçi sayıları düşmüş olsa da, SAND için gelecek hala parlak görünüyor. Sektörde ilk hamle olarak, kripto oyun alanında hala bilinen bir olmayı sürdürüyor.

SAND token sahipleri, The Sandbox ile aynı tasarım ve metaverse temalarından bazılarını bir araya getiren ve onları daha ileriye götüren yepyeni bir platform olan Metacade ile de ilgilenecektir. Yerel tokenin (MCADE) ön satışına şimdiden başladı ve erken hareket etmeyi seven yatırımcılar fiyatının, tıpkı SAND’in yaptığı gibi kısa süre içinde yükselebileceğini ciddi şekilde tahmin ediyor.

Sandbox (SAND) Kapılarını Açıyor  

Sandbox (SAND) başlangıçta metaverse’ün gelecekte ne olabileceğinin doğrudan bir görünümü olarak yaratıldı – kullanıcılarının takılmaları ve özgürce yaratmaları için sanal, merkeziyetsiz bir alan. Kullanıcılarının kendi dünyalarında yaptıkları kreasyonlar için diğer VR platformlarında – VR chat gibi – neler olduğunu anlamaya çalıştı, gerçek mülkiyet özelliğini ekledi ve blok zincirindeki başarımlarını demokratikleştirdi.

Sandbox, son zamanlarda kullanıcı sayılarıyla ilgili bazı olumsuz yorumlar almış olsa da, metaverse’ün henüz emekleme döneminde gelişmekte olan bir kavram olduğu ve bazı beklentiler hemen karşılanmasa da, yine de istikrarlı bir şekilde ilerleme kaydedildiğini belirtmekte fayda var. 

Birkaç sene geriye baktığımızda, merkeziyetsiz finans projeleri ve NFT’lerin yükselişinden önce benzer eleştiriler kripto paralar için yapılmıştı. Bununla birlikte, bu sefer daha dikkat çekici olan, çok daha büyük ilgi olması ve hatta Walmart gibi büyük şirketlerin metaverse’ü iş geliştirme planlarına dahil etmek için adımlar atmasıdır. Bunlar elbette bilinçli adımlardır ve kripto oyun pazarlarının son derece kazançlı bir yönde gelişmesi için müthiş potansiyelin farkındalar. 

Metacade, P2E Oyuncuları için Bir Sandbox Olarak Piyasaya Giriyor

Metacade projesi, geliştiriciler ve oyuncular için topluluk odaklı bir merkez sunan projeyle, play-to-earn (P2E) oyuncuları için bağımsız bir sanal alan haline gelebilir. Buradaki temel amaç, bir P2E oyun platformu ve eksiksiz bir Game-Fi platformu oluşturmak olacak, ancak bu arada daha eğlenceli ve dostane bir rekabet olacak. SAND sahipleri, Metacade ile benzerliklerini ve metaverse’te bir varlık oluşturma ve benzersiz deneyimler sunma arzusunu takdir edecektir. 

Metacade’in hedefi, yenilikçi bir yapı aracılığıyla oynamak ve işbirliği yapmak için bir alan sağlayarak geliştiriciler, oyuncular ve girişimcilerden oluşan canlı bir topluluğu çekmek ve teşvik etmektir. Platformda oyuncular, oyun salonuna eklenmeden önce yeni oyun karar verme ve test etme süreçlerine dahil olma şansına da sahip olacaklar. Aynı zamanda geliştiriciler, en iyi oyun fikirleri için bir finansman kaynağı olan MetaGrants’ten yararlanabilir. Tüm bunlar, kullanıcıların girdileri için düzenli olarak ödüllendirilmelerine olanak tanıyan bir P2E arka planı ile yapılacaktır.

Neden Metacade’e Yatırım Yapmalısınız?

Metacade, yukarı yönlü büyük bir potansiyele sahip erken aşamadaki bir projeyle metaverse’ün farklı bir açısında çeşitlenme fırsatı sunuyor. P2E oyunlarının popülaritesi artıyor ve kripto piyasası yeniden yükselişe geçtiğinde, MCADE gibilere olan talebin artması, gelir elde etmek ve sanal oyun salonuna katılmak isteyen oyuncular arasında bir izdiham yaratacak.

Günümüzde, Metacade hala erken geliştirme aşamalarında ve şimdi ön satışa odaklanıyor. Bununla birlikte platform kendini, P2E oyunlarında ve daha genel olarak metaverse oyunlarında kriptonun iki güçlü büyüme potansiyelini hedefleyecek şekilde konumlandırmıştır. Büyüyen bir topluluk ve doğru oyunlar ile bu proje, kripto evreninin ana akımına kolayca girebilir ve metaverse’te kendine özel bir yer edinebilir. 

Bunu söyledikten sonra, ödül kazanma, oyun turnuvalarına katılma ve hatta yönetim oylarına katılma imkanı ile Metacade tokenini (MCADE) tutmanın açıkça birçok faydası var. Ayrıca, pasif gelir elde etmeyi amaçlayan yatırımcılar için faydalı bir özellik de staking tokenleri için sunulan proje gelirlerinden pay olacaktır. 

Sonuç

Sandbox, sanal arazi satışlarındaki patlama ve koin fiyatındaki büyük sıçrama ile geçtiğimiz sene metaverse’te kazananlardan biriydi. Bu projenin ziyaretçi sayıları düşmüş olabilir, ancak gelecek bir bütün olarak metaverse için hala parlak görünüyor. Metacade, SAND yatırımcıları için heyecan verici bir proje olacak çünkü topluluk oluşturma ve metaverse oyunlarının aynı temel unsurlarından bazılarını bir araya getiriyor. 

Her iki proje de hevesli bir ziyaretçiler ve geliştiriciler topluluğuna ihtiyaç duyacak, ancak Metacade’in, özel bir P2E oyun kütüphanesinin getirdiği ekstra heyecanı ve ayrıca hızla büyüyen oyun pazarındaki varlığını da eklemesiyle, platform metaverse’te hızla güçlü bir etki yaratacak konuma geliyor ve yatırım için harika bir alan açıyor.

Metacade ön satışına buradan katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala