bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,610.31 1.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.98 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.80 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499722 0.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471118 2.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152712 1.25%

Metacade Ön Satışı Başladı: 2023’ün Yeni Trend Kripto Tokeni mi Olacak? (Sponsorlu)

metacade on satisi basladi 2023un yeni trend kripto tokeni mi olacak sponsorluaaf

2021’de, Solana fiyatı 2 dolardan 250 doların üzerine çıktı. Yani yaklaşık yüzde17.500 ile muazzam bir artış. Yatırımdaki artış, süreç boyunca epeyce yeni milyoner yarattı. Bu da mantıksal olarak bizi bir sonraki soruya götürüyor: 2023’ün en trend kripto tokeni veya hizmet tokeni ne olacak?

Bu yazıda Metacade (MCADE) adlı şaşırtıcı bir platforma bakıyoruz. 

Uzun zamandır beklenen ön satışın nihayet bugün başlamasıyla, kripto kanallarında metaverse genelinde oyunlarda nasıl devrim yaratacağı konusunda birçok kâr tartışması yapılıyor. Şimdi, neden tam da aradığımız yükselen yatırım olabileceğini gözden geçireceğiz. 

Metacade Nedir?

Metacade temelinde Web3’ün ilk topluluk oyun salonudur. Sizin ve arkadaşlarınızın çocukken saatler geçirdiği (ya da en azından Terminator 2 gibi harika filmlerde izlediğiniz) canlı oyun salonlarına eşdeğer metaverse olmayı hedefliyor.

Metacade’de arkadaşlarınızla takılabilir, çok çeşitli yepyeni oyunlar oynayabilir ve hatta sizin gibi insanları işe almak isteyebilecek oyun geliştirme liderleriyle bağlantı kurabilirsiniz. GameFi’den istediğiniz her şey tek bir yerde. 

Platform, topluluk genelinde gerçek yollarla etkileşim kurmanıza ve Metacade platformunun büyümesinden doğrudan yararlanmanıza olanak tanıyan MCADE hizmet tokeni tarafından destekleniyor.

Metacade Neden 2023’ün En Popüler Kripto Tokeni Olabilir?

Her şeyi yapan harika bir hizmet tokeni istiyorsanız, Metacade’in MCADE tokeni kesinlikle odaklanmanız gereken şey. İşte bu kripto tokeninin 2023’te harika bir geleceğe sahip olmasının temel nedenlerinden bazıları.

Her İlgi Alanı için Oyunlar

Diğer metaverse projeleri, daha sonra genişletmek için çok az kapsam veya hayal gücü olan tek, bağımsız oyunlar geliştiriyor. Metacade, yalnızca bir tane değil, aynı yerde arka arkaya muhteşem bir dizi farklı oyunu oynamak için metaverse’e girebileceğiniz bir alan yaratarak birkaç akıllı adım ileriyi düşünüyor.

Bu aslında Metacade’i tüm ilgi alanlarına ve geçmişlere sahip çok çeşitli oyuncular için çekiciliği olan evrensel bir platform yapıyor. İster hardcore oyuncular için rekabetçi turnuvalara ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor, isterse biraz rahat, keyfine oyun oynamak istiyor olun – Metacade kendini tüm kategoriler ve ilgi seviyeleri için hazırlıyor. Diğer Web3 GameFi projelerinin çoğu, buna yakın bir şey sunamıyor.

Yatırım açısından bakıldığında, popülerlik kazanan tek bir oyuna bağımlı olmadıkları için bu, riski önemli ölçüde azaltıyor. Bu tıpkı, tek bir film yerine Netflix’e yatırım yapmak gibi bir şey.

Metagrants

Metacade, kullanıcılarının Web3 oyunlarında yeni kariyerlerine başlamalarına yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda Metagrants adlı ustaca hazırlanmış bir program aracılığıyla platformda Web3 oyunlarının temel gelişimini güvence altına alacak.

Metagrants, gelecek vaat eden geliştiricilere akıllara durgunluk veren oyun fikirlerini hayata geçirmeleri ve bunları Metacade’de yayınlamaları için ihtiyaç duydukları fonu sunuyor. Topluluk, geliştirme devam ederken en sevdikleri oyunlara veya muhtemelen görmek istedikleri özelliklere oy verebilecek. Finansman, işlemlerin para birimi olarak yerel MCADE kripto tokeni kullanılarak sağlanacak şekilde ayarlanmıştır – topluluğa bir şeyler geri vermek ve Metacade’in çok sayıda yeni oyunlardan oluşan bir kütüphane sunmasına yardımcı olmak.

Oyun yaratıcıları, kullanıcılarından gelen geri bildirimleri dinler, ancak bu Metacade, topluluğun tam olarak neyin geliştirileceğine karar verdiği bir sonraki seviyeye götürüyor.

Play-to-Earn

Metacade ayrıca platformunda play-to-earn özelliklerini yoğun bir şekilde teşvik edecek, ama bir değişiklikle – bazı yönlerden contribute-to-earn’e daha benzer. Esasen sadece Metacade ve onu çevreleyen daha geniş topluluğa dahil olduğunuz için ödüllendirilebileceksiniz. 

Bu, örneğin oyunlarda belirli hedeflere ulaşmak için ödüller anlamına gelebilir veya hatta belirli bir oyun için yapıcı bir inceleme ya da walkthrough yazmaya yardımcı olmak karşılığında bir veya iki MCADE kripto tokeni alabilir ve kullanıcılara Metacade’e geri gelmeye devam etmeleri için daha fazla neden verebilir.

Topluluk Tarafından, Topluluk İçin

Metacade ayrıca, Web3 oyunlarında gerçek bir lider olarak kendini kanıtladıktan sonra, projenin tam kontrolünü topluluğa vermeyi planlıyor. Anahtar roller sadık topluluk üyelerine devredilecek, böylece onlar da gelişmekte olan projeyi topluluğun gitmek istediği yere götürmeye yardımcı olabilirler. 

Token sahipleri, zaman ilerledikçe platformun karşılaştığı önemli konularda oy kullanma konusunda da önemli bir şansa sahip olacaklar. Bu, Metacade’i diğer çoğu kripto oyun projesinin şimdiye kadar yaklaşmadığı şekilde yüzde 100 topluluk merkezli benzersiz bir proje yapıyor. 

Web3’ün GameFi Kariyer Merkezi

Metacade, GameFi projelerinin geliştiricileri için bir geliştirme merkezi ve aynı zamanda büyümelerine ve gelişmelerine yardımcı olabilecek hayati bir yetenek kaynağı olmaya da hazırlanıyor. Bir oyuncu olarak – belki de bir oyun testçisi, bir animasyoncu veya bir tasarımcı olmayı düşündünüz – bu durumda Metacade size her açıdan yardımcı olmak istiyor.

Gelecekte, platform hitap ettiği kitleyi arttırmayı planlıyor. Geliştirme döngüsünün önemli işe alım unsurlarını Metacade’in arcade ortamının yanı sıra dahil ederek, doğrudan ilgi alanlarınızla ilgili işler bulma şansınız olacak. Sevdiğiniz alandan ayrılmadan ilgilendiğiniz test edilecek oyunlar için ödüllendirildiğinizi bir hayal edin.

Erkencisiniz

Son olarak, bu yazının yazıldığı tarih itibariyle Metacade’in MCADE token ön satışı daha yeni başladı – bu nedenle, sertifikalı bir erken indirim için hala harika bir şans var.

9 aşamada 1.4 milyar token mevcut olacak: toplam token sayısının %70’i. Mevcut Beta satış aşamasında, 1USDT karşılığında 125 gibi büyük bir sayıda MCADE elde edebilirsiniz, ancak bu sayı her aşamada düşecek – son aşamada 1USDT karşılığında 50 MCADE ile sonuçlanacak, yani oraya ne kadar erken girerseniz o kadar iyi.

Metacade’e Yatırım Yapmalı mısınız?

Kimse geleceği öngöremez. İşte bu nedenle, yatırım yapmadan önce her zaman doğru risk analizini yapmanız çok önemlidir.

Bunu söyledikten sonra, Metacade ve MCADE kripto tokenini sevmek için birçok neden olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Sosyalleşme, oyun oynama ve hatta profesyonel gelişim sunan gerçekten demokratik bir Web3 oyun topluluğu merkezinde özel bir dizi arcade oyununun yayınlanmasını destekleyen eksiksiz ekosistemi düşündüğünüzde, bu platform için heyecanlanacak çok şey var.

Ön satış daha yeni başladığı için, çılgınlık başlamadan önce büyük bir indirimi yakalamak ve tasarruf etmek için şimdi mükemmel bir fırsat. Metacade, kolaylıkla 2023’ün en büyük, en popüler kripto tokenlerinden biri haline gelebilir ve bu süreçte yeni servetleri de beraberinde getirebilir gibi görünüyor.

Metacade ön satışına buradan katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala