bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,721.88 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,256.52 2.85%
bnb
BNB (BNB) $ 608.96 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 157.75 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551601 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502032 2.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162535 3.01%

Meta Venture Fund, NFT Oluşturmak İsteyenlere Nasıl Destek Sağlıyor?

Cem Güventürk’ün sunumuyla gerçekleşen “Sanatın NFT Hali” programının yeni bölüm konuğu Meta Venture Fund’ın kurucu ortağı Tolga Yücel oldu. Tolga Yücel ile Meta Venture Fund’ın ne olduğu, nasıl başladığı ve nasıl oluştuğu hakkında konuşuldu.

Meta Venture Fund Nasıl Oluştu?

Meta Venture Fund’ın kurucu ortağı Tolga Yücel, Meta Venture Fund’ı anlatmaya başladı. Yücel, sözlerine şöyle başladı:

Meta Venture Fund aslında New York merkezli bir girişim sermayesi, bir kuluçka merkezi görevi görmek içim kurulmuş bir şirket, biz kendi Web3 ile ilgili projelerimizi hayata geçirmek için yola çıktık. NFT, metaverse ve Blockchain projeleri üreten insanları desteklemek amacıyla kurulduk. O projelerden bir fon oluşturalım ve o fonu büyütmeye çalışalım dedik aslında çıkış noktamız buydu. Daha sonrasında projeler finanse etmeye ve desteklemeye başladık.

Cem Güventürk daha sonra Tolga Yücel’e “Bir NFT projesi sizin radarınıza nasıl giriyor? Bir NFT sanatçısı size nasıl ulaşıyor ve sizden nasıl bir destek alabiliyor?” şeklinde bir soru sordu:

Tolga Yücel ise şu şekilde yanıt verdi:

Bir NFT’nin sanat hali var. Bir de NFT’nin sağladığı fayda var. Git gide hızlıca ikisinden bir harman oluyor. Aslında tasarım ve teknolojinin birleştiği yeni bir döneme doğru gidiyoruz. Biz şuna bakıyoruz. NFT’nin sanatsal değerini ölçmemiz gerekiyorsa yani kendi koleksiyonumuza almayı düşünüyorsak NFT konusunda uzman kişilere soruyoruz. Gelişmekte olan insanlara yatırım yapmaya çalışıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala