bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,699.33 1.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,094.97 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 561.22 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 146.51 5.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499173 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474484 4.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152307 1.14%

Meta, NFT Konusunda Israrcı

Meta NFT Konusunda Israrci

NFT sektörü kripto para piyasasının düşüşünden oldukça etkilendi. Birçok projenin işlem hacminde düşüşler yaşanırken popüler koleksiyonların floor fiyatlarında da düşüş söz konusu. Ancak her ne kadar NFT’ler en popüler döneminde olmasa da Meta NFT planlarını sürdürüyor.

Meta, NFT Konusunda Israrcı

Meta NFT Çalışmalarını Sürdürüyor

Meta’nın yeni Fintech Başkanı Stephane Kasriel, Financial Times ile yaptığı bir röportajda, şirketin NFT’ler konusundaki planlarının “hiçbir şekilde” değişmediğini açıkladı. Kasriel, sektöre olan inançlarını bir kez daha yenilerken bu tarz düşüşlerin normal olduğunu vurguladı:

“Meta’nın NFT’lerde gördüğü fırsat, bugün uygulamalarımızı kullanan yüz milyonlarca veya milyarlarca insan için dijital koleksiyon ürünleri toplayabilmek ve orada potansiyel olarak sanal ve dijital ürünler yaratabilecek milyonlarca içerik oluşturucuya ulaşabilmektir”

Mark Zuckerberg’in CEO’luğunu yürüttüğü şriket, diğer Silikon Vadisi devlerinden daha uzun süredir dijital varlıklara daha fazla önem veriyor ve kullanıcılar için Çinlilerin sahip olduğu TikTok ile savaşırken gençlerin ve genç yetişkinlerin ilgisini artırmak için bunları kullanmak istiyor.

Metaverse ve NFT alanında yaptığı marka başvuruları ve girişimler ile birlikte gelişimini hızlandıran Meta, bu alanda geleceğin kritik isimlerinden olmayı hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala