bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,205.20 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.59 0.55%
bnb
BNB (BNB) $ 559.39 1.79%
solana
Solana (SOL) $ 144.95 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504481 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469952 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 1.81%

Meta, Facebook’a NFT Desteği Getirdi

meta facebooka nft destegi getirdi

WhatsApp, Instagram ve Facebook’un ana şirketi olan Meta, kısa bir süre önce Instagram’a NFT ve dijital koleksiyonlar ekleme seçeneği getirmişti. Meta tarafından yapılan yeni açıklamada, NFT ve dijital koleksiyon desteğinin artık Facebook cephesinde de kullanılabileceği belirtildi.

Facebook’a NFT ve Dijital Koleksiyon Desteği Eklendi

Sosyal medya platformları Facebook’un kullanıcılar artık dijital koleksiyonlarını ve NFT’lerini platformdaki hesaplarına gönderebilecek. Sosyal medya platformları, Facebook ve Instagram’ın arkasındaki ana şirket olan Meta, yaptığı son açıklamada, kullanıcılarının Facebook’a dijital cüzdanlar ve sanal varlıklar eklenmesine izin verdiğini açıkladı. Statista verilerine göre Meta’nın bu hamlesi Facebook’un 2.9 milyar kullanıcısına NFT getiriyor.

meta facebooka nft destegi getirdi 2

Yeni güncelleme, kullanıcıların NFT’lerini hem Facebook hem de Instagram’da yayınlayabilecekleri anlamına geliyor. Meta’nın bu açıklamasından önce kullanıcılar dijital koleksiyonlarını sadece Meta’nın bir diğer sosyal medya platformu olan Instagram üzerinde yayınlanabiliyordu. Instagram’ın NFT entegrasyonu 100’ün üzerinde ülkede kullanıma sunuldu. Meta Instagram ve Facebook’a getirdiği bu NFT desteğinin şimdilik Ethereum, Polygon ve Flow Blockchain ağlarını içerdiğini belirtti. Meta’nın bu yeni NFT desteğinin ilerleyen günlerde WhatsApp’a da eklenmesi bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala