bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,419.26 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.95 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 613.09 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526503 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47253 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152059 0.97%

Messari, 300 Milyon Dolarlık Değerlemeye Ulaşmak İstiyor

messari 300 milyon dolarlik degerlemeye ulasmak istiyor

Kripto para odaklı birçok şirket gelişmek ve büyümek için yeni yatırımlar almaya devam ediyor. Kripto bilgi ve veri hizmetleri şirketi Messari de bunlardan biri. Messari, 300 milyon dolarlık bir değerlemeyle yeni finansman sağlamayı planlıyor. 

Messari, Yatırım Çalışmalarına Devam Ediyor

Kripto bilgi ve veri hizmetleri şirketi Messari, yeni finansman turu düzenlemeyi planlıyor. Düzenlenecek finansman turunda Messari, 35 milyon dolarlık yatırım almak istiyor. Böylece şirketin toplam değerlemesinin 300 milyon dolar olması planlanıyor.

messari 300 milyon dolarlik degerlemeye ulasmak istiyor

Messari’nin kurucusu ve CEO’su Ryan Selkis, Twitter üzerinden yatırım hakkında detaylı yorum yapmak istemediğini bildirdi. Selkis, şunları paylaştı:

Messari tarafından bu Eylül’de düzenlenecek! O zaman paylaşacak daha çok haber olacak.

Selkis sözlerine şöyle devam etti:

Sıfır net işletimi 130 kişiye ölçeklendirdik, Temmuz ayında rekor kırdık. Kripto piyasasına şeffaflık ve kurumsal düzeyde veri aracı getirmek için 35 milyon dolarlık yatırım arıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Messarikripto para toplama istihbarat veritabanı Dove Metrics’in satın alındığını açıklamıştı. Messari’nin pazar istihbaratlarından sorumlu başkan yardımcısı Eric Turner, satın alma sürecini şirketin “sektörde daha fazla şeffaflık yaratma” hedefinin bir parçası olarak tanımlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala