bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,603.31 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.03 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 560.21 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 146.80 5.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502577 0.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473707 3.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153083 2.02%

Mert Fırat ve İsmail Hakkı Polat Kripto Para ve Blokzincir Teknolojisini Konuştu

mert firat ve ismail hakki polat kripto para ve blokzincir teknolojisini konustu

Mert Fırat ve İsmail Hakkı Polat, Paribu sponsorluğunda blockzincir teknolojisini ve kripto para dünyasını konuşacağı podcast serisine başladı.

Türkiye’nin lider kripto para işlem platformu Paribu sponsorluğunda Mert Fırat ve İsmail Hakkı Polat “Tüm Zamanların En Yükseği” adlı podcast serisine başladı. JUSTWork’ün katkılarıyla hazırlanan ve ilk bölümünün 25 Mart 2021 tarihinde yayınlandığı serinin gelecek bölümlerinde alanında uzman isimler konuk olacak.

Çok geniş bir çalışma alanına sahip olan blokzincir teknolojisi ve başta Bitcoin olmak üzere kripto para dünyasının öne çıkan konularının konuşulacağı podcast ve video serisi, Paribu Youtube kanalında ve “Tüm Zamanların En Yükseği” başlığıyla Spotify’da yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların ekonomiye, gündelik hayata, kültür sanata, spora, hukuka ve farklı alanlara etkisine dair merak edilenlerin konuşulduğu yayınlar, Mert Fırat ve İsmail Hakkı Polat moderatörlüğünde alanında uzman isimleri konuk etmeye devam edecek.

YouTube yayını için; https://www.youtube.com/watch?v=_s1c9nT7xBA&ab_channel=Paribu

Spotify yayını için; https://open.spotify.com/episode/6k6Ax62DNUA8ygY92TGSxj?si=dzV3RokgRj6Snw0GXc15Cg

Paribu Hakkında:

2017 yılında kullanıma açılan Paribu, kullanıcılarına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunuyor. 2 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan platformda 7/24 kesintisiz kripto para işlemi ve TL yatırma çekme işlemi yapılabiliyor. Paribu, 7/24 hizmet veren Destek Birimi’yle kripto para işlemlerini kolaylaştırıyor.

Paribu hakkında daha fazla bilgi için www.paribu.com adresini kullanabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala