bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,797.09 5.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.51 5.53%
bnb
BNB (BNB) $ 557.01 5.52%
solana
Solana (SOL) $ 142.31 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506234 7.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478057 11.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155551 10.19%

Merkeziyetsiz Oyun Geliştiricisi Binance’dan Yatırım Aldı

5fdacd37 fd43 4e49 94f3 7625be9967d5

Merkeziyetsiz Oyna-kazan oyun geliştiricisi ve metaverse platformu Decentral, Binance‘dan destek fonu aldı. Decental, alınan fonların tam miktarını açıklamadı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, platform bu desteği NFT pazarlarının genişletilmesinde kullanmayı hedefliyor. Şu anda, şirketin NFT pazarları Binance Smart Chain (BSC) üzerinde ilerliyor. Ayrıca, meta veri deposu konumları için yeni oyunlar ve ek özellikler oluşturmayı planlıyorlar. 

Decentral Games’in şu anda altı metaverse platformu mevcut.

Merkeziyetsiz oyun binance Smart chain

Merkeziyetsiz Oyun Şirketlerine İlgi Artıyor

BSC Ekosistem Koordinatörü Samy Karim, Merkeziyetsiz uygulamaların, oyun yoluyla toplu olarak benimsenmesi için önemli olduğunu söyledi:

“GameFi projelerinin kriptoyu eğlence ile birleştirmesinin yolunu açan Merkeziyetsiz Oyunlar ile birlikte, oyna-kazan teşvik modelleri daha iyi kitlesel benimseme için daha yüksek bir potansiyele sahip. DG’yi bu yüzden destekleyeceğiz ve BSC ekosisteminde gelişmesine yardımcı olacağız.”

Geçtiğimiz yıl boyunca NFT sektörü, daha önce hiç olmadığı kadar ilgi ve katılım yaşadı. 

Binance Smart Chain gibi ekosistemler için de NFT aktivitesinde büyük bir artış görüldü. Bu yılın Mayıs ayında plak şirketi CEO’su ve müzik yapımcısı Antz, konser bileti NFT’lerini alıp satmaya yarayan BSC’de kendi tokenini piyasaya sürdü. Ek olarak, bu yaz ağda birçok Marvel karakterinin özel NFT eserleri paylaşıldı.

Bu ve benzeri gelişmeler hem NFT’nin hem de merkeziyetiz uygulamaların daha da yaygınlaşmasına olanak tanıyor. Öyle ki kripto oyun şirketleri için finansman artıyor. Yalnızca 2021’in ilk yarısında yatırımlar 500 milyon dolara ulaşmış durumda. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala