bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

Merkezi Bybit, Merkeziyetsiz ApeX Pro’yu Entegre Etti

Merkezi Bybit Merkeziyetsiz ApeX Proyu Entegre Eti

Kripto para borsaları özellikle FTX‘in yaşadığı kriz sonrası önemli adımlar atmaya başladı. Hem varlık kanıtı hem de yeni entegrasyonlar ile ileriye dönük çalışmalarını hızlandıran borsalar arasındaki rekabet de giderek artıyor. Bu noktada borsalar da yeni ürünleri ve entegrasyonları ile öne çıkmaya çalışıyorlar. Son olarak merkezi kripto para borsası Bybit de merkeziyetsiz borsa ApeX Pro ile yaptığı yeni entegrasyonu duyurdu. Ancak borsanın CEO’su Ben Zhou bu adımın FTX ile alakası olmadığını vurguladı.

Merkezi Bybit, Merkeziyetsiz ApeX Pro'yu Entegre Eti

Merkezi Bybit, Merkeziyetsiz ApeX Pro Entegrasyonunu Duyurdu

Bybit Perşembe günü yaptığı duyuruda, Dubai merkezli merkezi kripto borsası Bybit’in, müşterilere her iki borsa türünde de tek bir platformda işlem yapma fırsatı vermek amacıyla merkezi olmayan borsa ApeX Pro’yu teklifine entegre ettiğini duyurdu. ApeX Pro, Starkware’in ölçeklenebilirlik motoru StarkEx’i kullanan kalıcı sözleşmeler sunan izinsiz, gözetimsiz, merkeziyetsiz bir borsa (DEX) olarak karşımıza çıkıyor. 

Konu hakkında konuşan Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, Bybit’in ApeX Pro entegrasyonunun nedeni FTX krizi değil:

“Web3’e güvenilir bir ağ geçidi olma misyonumuzun bir parçası ve bu entegrasyon, bu yolda önemli bir adımdır”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala