bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

Merit Circle (MC) Nedir?

Merit Circle MC nedir

Merit Circle (MC), kullanıcılarına avantajlar sunacak merkezsiz otonom organizasyonlar (DAO) geliştiren bir kripto para projesidir. Platformun geliştirdiği DAO’lar aracılığıyla kullanıcıların çeşitli fırsatlar geliştirebilmesi mümkün hale geliyor. Merit Circle ekibi kendi web sayfasında, platformlarının “oyunun kurallarını değiştirecek nitelikte olduğunu ifade ediyor. Merit Circle, kullanıcıların ekosistemde oyun oynadıkça kazanmalarını sağlayan yenilikçi bir ekosistemdir. Bu içerik boyunca Merit Circle platformunun sunduğu avantajlardan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca bu platformda kullanılan kripto para MC token’lere yönelik birtakım verilere de bu yazıda yer vereceğiz.

Oyun sektörü, teknolojinin de gittikçe gelişmesiyle dev bir hale geldi. Dünyanın dört bir tarafındaki oyun meraklıları dijitalleşen dünyada eskiye nazaran oyunlara daha sıkı bir şekilde sarılıyor. Bu tutkulu alanda yer alan kullanıcılar son yıllarda kripto para alanının da sektöre dahil olduğuna şahit oluyor. Yeniliklerle dolu kripto para piyasası oyun sektöründe her geçen gün daha fazla yer alıyor. Merit Circle (MC) platformu da bu yeniliklerden birisi olarak dikkat çekiyor. Bu yeni platform oyun oynayarak kazanç elde etme kulvarındaki kuralları tamamen değiştirmeye hazırlanıyor. Ekibin ifade ettiğine göre bu alanda yeni bir devrin başladığına MC platformu sayesinde şahit olacağız. Metaverse’de yer alan değişik oyunlar üzerinden kullanıcıların daha fazla gelir elde etmesi Merit Circle ile mümkün hale getiriliyor. Merit Circle ekibi sermayenin, uzmanlığın ve oyuncuların kesiştiği bir platform meydana getirmeyi başardı.

Merit Circle

Merit Circle platformu bir DAO meydana getirecek. Bu DAO kullanıcıların oyunlar oynayarak gelir elde etmesini mümkün hale getiriyor. Üstelik oynanan oyunlarda kullanıcıların metaverse’ün inşasına yardımcı olmaları sağlanarak oyun sürecinden keyif almaları sağlanıyor. Bilindiği üzere metaverse çılgınlığı uzunca bir süredir tüm hızıyla devam ediyor. Sanal bir dünyanın kapılarını kullanıcılarına açan Metaverse içerisinde birçok unsuru barındırıyor. Merit Circle platformu, ekibin iddia ettiğine verilere göre, uzmanlar ve yatırımcılar tarafından güvenilen bir projeye karşılık geliyor. Ekosisteminde birden fazla oyuna ev sahipliği yapan ve diğer oyunların bu platformda entegre olmasını sağlayan Meric Circle, kullanıcılarına hizmet vermeyi bekliyor.

Merit Circle (MC) ne zaman çıktı?

Merit Circle (MC) projesinin henüz yeni bir kripto para girişimi olduğunu söyleyebiliriz. Projenin tam olarak ne zaman hayata geçirildiğiyle ilgili net ve kesin verilere yer verilmemiş. Ancak web taraması yapıldığında dolaylı veriler üzerinden MC token’lerin faaliyetlerine 2021 yılının bahar aylarında başladığını söylemek mümkün. Platformun web sayfasında projenin tanıtıcı yazılarına yer verilmemiş. Bu durum yeni kullanıcıların gerekli bilgilere kolaylıkla ulaşamaması sonucunu doğuruyor. Bu sonucun ise yatırımcıların güvenin zedeleyici bir etki oluşturabileceği belirtiliyor. Web sayfasında yer alan kısıtlı verilere göre yatırımcıların ve bazı uzmanların bu projeye güvendiğinin altı çiziliyor. Ancak bu cümlede belirtilen şekilde düşünmek oldukça güç. Web sayfasında yer alan verilere göre projenin çeşitli platformlar üzerinden irtibatta kalan büyük bir topluluğu sahip olduğu bilgisi veriliyor. Ancak bu verinin doğruluğunun da teyit edilmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Ekip ile ilgili de detaylara yer verilmemiş. Projenin nasıl fonlandığı ya da faaliyetlerine nasıl başladığı konuları da tam bir muamma.

Merit Circle (MC) Fiyatı Nedir?

Meric Circle (MC) platformunun kripto parası MC token’ler ile ilgili en güncel fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan erişebilirsiniz. Ekip tarafından detaylı bir tanıtıcı evrak yayımlanmadığını görüyoruz. Bu yüzden MC token’ler ile ilgili açıklayıcı verilere erişemiyoruz. Bunun yanında piyasa izleme platformu coinmarketcap üzerinde yer alan verilere göre MC token’lerin toplamda 1 milyar adet piyasaya sürüleceği bildirildi. Bu miktarın ne kadarının dolaşımda bulunduğuna yönelik veriler yine eksik.

MC nedir

Merit Circle Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MC token 87,30 TL TL’den işlem görüyor. MC token fiyatı son 24 saat içerisinde -12.41% değişim gösterdi. MC token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 126,379 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 62,480,259 dolar seviyesinde.

Merit Circle Kaç Dolar?                          

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MC token $ 2.68 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle MC token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 9,5 dolarla kaydetti. Bununla birlikte MC token yılın en düşük seviyesini ise 2,8 dolarla belirledi.

Merit Circle (MC) Nasıl Çalışmaktadır?

Merit Circle (MC) platformu kullanıcılarının DAO yani merkeziyetsiz otonom organizasyonlardan faydalanabilmesini mümkün hale getiriyor. Bu tür organizasyonlar kendi kendilerine yönetilen ve herhangi bir merkeze bağlı olmayan doğal oluşumlardır. Özellikle kripto para piyasasının kullanıcılara kazandırdığı merkeziyetsizlik fikri bu tür girişimlerde oldukça etkili bir şekilde kullanılıyor. Merkeziyetsizlik fikrine geleceğin finans dünyasında yer verilecek diyebiliriz.

Merit Circle ekosisteminde yer alan kullanıcıların MC token’lerinden kar elde etmesi bekleniyor. Token sahiplerinin ekosistemdeki NFT işlemlerinden de kazanç elde edeceği web üzerinde birtakım kaynaklarda bulunuyor.

MC

Merit Circle (MC) Nasıl Satın Alınır?

Merit Circle (MC) platformunun kripto parası MC token’ler sınırlı sayıda borsa üzerinden alınıp satılabiliyor. Borsalar dışında bu kripto paraları temin etmenin başka yöntemleri de bulunuyor. Bu yöntemlerden birisi Merit Circle platformuna dahil olarak MC token sahibi olmak. MC token’e ekosisteminde yer veren borsalar şu şekilde: Uniswap, 0x Protocol ve Balancer. Uniswap üzerinden WETH ile diğer borsalar üzerinden ise BUSD ile MC token sahibi olmak mümkün.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala