bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,366.85 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.69 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 609.49 3.75%
solana
Solana (SOL) $ 186.23 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617415 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644918 0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215583 8.90%

Mercedes F1 Takımı, FTX ile Anlaşmasına Devam Ediyor

Mercedes F1 Takimi FTX ile Anlasmasina Devam Ediyor1

Kripto ve spor sektörü arasındaki bağ şüphesiz oldukça güçlü. Başta futbol kulüpleri olmak üzere birçok spor dalında ismini duyurmayı başaran kripto şirketleri, yaptıkları büyük sponsorluk anlaşmaları ile sık sık gündeme geldiler. Ancak bu sponsorlar arasında en dikkat çeken isimlerden olan FTX pek iyi günlerden geçmiyor. Ancak Mercedes F1 takımı sponsoru FTX‘in logosunu araçlarında taşımaya devam edecek.

Mercedes F1 Takimi FTX ile Anlasmasina Devam Ediyor 2

Mercedes F1 Takımı, FTX ile Sponsorluk Anlaşmasına Devam Ediyor

F1 küresel olarak devasa organizasyonlara ev sahipliği yapan oldukça kritik bir spor alanı. Milyarlarca dolarlık bir sektörün arkasında sponsorlar da bir o kadar önemli. FTX ise Mercedes F1 takımının sponsorları arasında yer alıyordu. Ancak FTX‘in yaşadığı kriz sonrası birçok sponsor ve etkileşimli olduğu şirket açıklama yapmak zorunda kaldı. Sezonun bitmesine sadece 2 yarış kalan Mercedes F1 takımı ise FTX’in logosunu araçlarında taşımaya devam edeceklerini açıkladı.

Reuters tarafından paylaşılan detaylarda durumun değerlendirildiğini ve marka bilincinin şu an için yedi kez dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve diğer Britanyalı George Russell’ın yarış arabalarında kalacağı yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala