bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 2.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.37 1.58%
bnb
BNB (BNB) $ 581.34 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 187.28 1.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626724 2.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651011 0.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220049 19.40%

Melis Hazal Karagöz’ün Sunumuyla Altıncısı Gerçekleştirilen Kripto Bülten’de Geçtiğimiz Haftanın Öne Çıkan Başlıkları

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla altıncısı gerçekleştirilen Kripto Bülten’de kripto varlık piyasasını yakından ilgilendiren birçok gelişme aktarıldı. Kripto Bülten’de geçtiğimiz hafta yaşanan önemli gelişmeler içerisinde; NBA Takımlarından LA Clippers, Socios ile ortaklığı, Bitcoin ile ilgili açıklama ve Marvel, Captain America NFT koleksiyonuna kadar birçok yeni haber yer aldı.

Konu Başlıkları;

  • NBA Takımlarından LA Clippers, Socios ile Ortaklığını Açıkladı
  • Sosyal Medya Devi TikTok, Blockchain Tabanlı Müzik Platformu ile Ortaklık Kurdu
  • Kolombiya Devlet Başkanı Danışmanı Bitcoin Hakkında Konuştu
  • Marvel, Captain America NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

Nelerden Bahsedildi?

– NBA’in önde gelen kulüplerinden LA Clippers ve Chicago Bulls ile spor ve eğlence endüstrisi için önde gelen Blockchain platformu olan Socios ile ortak oldu. Bu ortaklık, sosyal medya, dijital ve mobil platformlarının çeşitli entegrasyonlarını da içeriyor.

– Ünlü kültür sanat dergisi Rolling Stone’un haberine göre, sosyal medya devi TikTok, Blockchain tabanlı müzik platformu Audius ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile sanatçılar artık, uygulama üzerinde müziklerini “TikTok Sounds” bölümü içerisinde yayınlayabilecekler. Başlangıçta Ethereum tabanlı POA Network ağında olup ardından Solana Blockchain‘ine geçiş yapan Audius müzik platformu, ünlü Amerikalı DJ Skrillex’in yanı sıra birçok sanatçıyı çekmeyi başardı.

– Kolombiya Devlet Başkanı Danışmanı Jehudi Castro Sierra, CyptoPotato ile yaptığı röportajda Bitcoin’i “Şimdiye kadarki en akıllıca yazılım” olarak nitelendirdi. Borsaların vatandaşlara kolay ve güvenli bir şekilde ulaşmasına izin verecek, yenilikçi bir sanal alanlarının olduğunu vurgulayan Sierra Castro, El Salvador’un Bitcoin’i kabul etmesini de “cesur bir hareket” olarak değerlendirdi. Kolombiya ulusunun Bitcoin’i yasal olarak kabul edip etmeyeceğinden ise bahsetmedi.

– Çizgi roman devi Marvel Entertainment, yakın zamanda VeVe pazarıyla yaptığı ortaklık ile Spider-Man için dijital bir koleksiyon çıkarmıştı. Şirket, 60.500 dijital heykelin 24 saat içerisinde satılmasının ardından NFT’lerini genişletmeye karar verdi. Marvel hayranları bu kez de Captain America serisi ile NFT keyfini çıkarabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala