bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,975.41 4.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.98 2.60%
bnb
BNB (BNB) $ 560.76 3.45%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 7.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500301 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471831 5.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152403 4.14%

Meksikalı Milyarder Ricardo Salinas Pliego Bitcoin Sahibi Olduğunu Açıkladı

meksikali milyarder Ricardo Salinas Pliego bitcoin sahibi oldugunu acikladi

Bitcoin’e olan ilginin artmasıyla, birçok ünlü isim Bitcoin hakkında açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Bitcoin hayranlığını açıklayan son isim ise, Meksikalı milyarder işadamı Ricardo Salinas Pliego oldu.

Salinas, attığı tweette Bitcoin’nin vatandaşları devletin kamulaştırmasından koruduğunu vurguladı ve likit portföyünün %10’nun Bitcoin’de olduğunu açıkladı. Bloomberg’in Milyarder Endeksi’nde 165. sırada yer alan Salinas, Meksika’nın en zengin beş ismi arasında yer alıyor.

Salinas ayrıca takipçilerine Saifedean Ammous’un ünlü kitabı “The Bitcoin Standard” (Bitcoin Standardı) isimli kitabını okumalarını tavsiye etti.

Salinas İlk İsim Değil

Bitcoin hayranlıklarını ve Bitcoin yatırımlarını açıklayan tek isim Salinas değil. Daha önce de birçok ünlü milyarder, Bitcoin sahibi olduğunu açıklamıştı. Bunlar arasında, hedge fonu yöneticisi Paul Tudor Jones, milyarder hayırsever Bill Pulte, DoubleLine Capital’den Jeffrey Gundlach ve Stanley Druckenmiller gibi isimler yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala