bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,028.35 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,970.75 3.60%
bnb
BNB (BNB) $ 531.90 1.18%
solana
Solana (SOL) $ 131.07 3.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49204 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442311 3.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146313 5.76%

Meksikalı Bankacılık Şirketinden Bitcoin Lightning Ağına Destek

meksikali bankacilik sirketi bitcoin lightning agina destek saglayacak

Meksikalı Perakende Devi Grupo Elektra sahibi Ricardo Salinas Pliego, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Bitcoin Lightning ağına destek sağlayacağını duyurdu.

Milyarder, yeni ödeme özelliğinin “çok yakında” Elektra mağazalarına geleceğini söyledi.

Tahmini net değeri 15.4 milyar dolar ile Meksika’nın en zengin üçüncü kişisi olan Salinas Pliego, bir süredir sağlam bir Bitcoin destekçisi.

Kasım ayında portföyünün yüzde 10’unu en büyük kripto varlık birimine koyma konusunda bir duyuru yaptı. U.Today tarafından bildirildiği gibi, iş insanı kısa bir süre önce Banco Azteca’sının yakında Bitcoin kabul etmeye başlayan ilk Meksikalı borç veren olacağını tweetledi.

Bitcoin’in ana ölçeklendirme çözümü, son bir yıl içinde hızlı bir şekilde benimsendi. Sosyal medya devi Twitter’ın teknoloji tarafından desteklenen özellikleri test ettiğini bildirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala